lem mürsel,
illa bi dayak yiycen bi ağır konuşucaz öyle iş yapıcan he...
hadi olm ya işimiz var gücümüz var, bi pozisyondayken başka bir pariteye bakmayı sevmediğimi biliyon, ver 100 tanecik pip gideyim başından.
1,3211'de düşücem yakandan bak aha yazdım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
![]()
benim düşünceme göre trade edilen herhangi birşey için böyle bir cümle edilemez.
borsa, alım-satım yapılan yerler yaşayan organizmalardır ve siz öyle düşünüyorsunuz veya öyle çizdiniz diye öyle olmaz.
şartlara uymazsanız, bitersiniz.
şartlar da her an değişir.
sadece düşüncemi belirtmek için yazılmştır...
bu arada, benim mesleğim ekonomi ile alakalı bir meslek değildir.
mühendisim. dolayısıyla beni ciddiye almaya kalkanlar bunu göz önünde bulundurmalıdır.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
daily resist >>> 1,3122/3152 lower band...bunun üstü > upward >>> 1,3202...1,3268...1,3349.....bol şanslar...!!!![]()
ahanda 3 barına geldik bu bar kapanışı sonrası trend değişimi olacak diye umuyorum![]()
VOB için gevşeme alarmı...74,525
ama alarm zayıf...tepeleyebilirler...halen şorta dokunmam...
bu arada yanlış anlaşılmalara karşın belirteyim....statik ve dinamik analiz el ele gidiyor bende ve sr. ... uzatmayalım
eur/chf ile güne verdiğiniz heyecan için teşekkürler![]()
€/CHF 1,31206 longları 44,4 pip'e fitto flato kavaliyane şutingen!
eyvallah yuro, eyvallah frank...başka bir rodeo'da görüşmek üzere.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri