Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısındada bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. -Nietzsche
Öyle deme yaw...Sen çok iyi bir tradersın...Senin başına gelen şeylerin aynısı çoğu zaman benim başıma da geliyor.Bir direnç belirliyorum emri onun bir altına yazdığımda piyasa iki altından dönüyor...İki altına yazınca da üç altından dönüyor...Yani eğer bu bir beceriksizlikse yalnız değilsin...
Bu arada 75.175'ten SHORT'a döndüm.Neyse iki kademe de olsa kar ettik deyip züğürt tesellisi yapalım...Ha bir de en azından ''Un Lee bir kademeyle kaçırdı ben üç kademeyle...Onun durumunda olsaydım daha beter sinir olacaktım'' diye de kendimi teselli ediyorum ama...Bunu bence Un Lee patron duymasın...![]()
güzel bir gündü benim için, çok şükür, hergün böyle olsa keşke.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
abi şaka bi yana cidden tedavilik bi durum bu bence.
yaw 500-1000 puana oynuyorsun abi, 25-50 puanın hesabı yapılır mı ya.
üstelik mesela bugün ben 3 kere poz açmışım. toplamda 350 puan yapmışım.
yaw ver 25'ini 50'sini bas tuşa arkadaş bu nasıl bi arızadır ya...
yani 1 değil 2 değil ben zırlamaktan bıktım ama tuşa basmamaktan bıkmadım hale bak.
gerçi bi çare buldum kendime bi arkadaşa trade yetkisi vericem, kademeyi ona söyliycem ben beklerken o 1-2 kademe etrafından döneceğine inanırsa basacak tuşa. başka çare yok abi çok ciddiyim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bir arkadaş dowun kapanışı nasıl olur diye sormuştu sanırım.
dow ne yapıp eder artı kapatır bence.
gece görürüz. dow artı kapatmazsa Renoyum![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yurtdışı niye bozdu böyle ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
5 dk lıklar kevgire döndü bugün..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Long devam...
Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısındada bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. -Nietzsche
gün içi +350 puana çıktıgımız günde -200 puanda stoplayarak kapattık
bugunde palaya vergimizi verdik hayırlısı olsun![]()
cümleten iyi aksamlar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri