taban olsun kuruduk 3 aydir yeter da uwwwwwwwwwwwww
dusmuyor yaa uhuhuhu
![]()
taban olsun kuruduk 3 aydir yeter da uwwwwwwwwwwwww
dusmuyor yaa uhuhuhu
![]()
abi çok canım sıkıldı öyle böyle değil ya.
USD/CAD günün tamı tamına dibinden longlamıştım, 2 pipe kapanmıştım, ona mı yanayım.
VOBda dibi yakalayıp longları 150 puana verdiğime mi yanayım.
zirveyi bulup 25 puanla poz kaçırdığıma mı yanayım.
get yaw benden treydır mreydır olmaz abi.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
benim sistem uyuyo geçici sat çıkarmadı hala.vardır kesin bildiği 74050den almıştı en son....bakalım geceye nasıl giricez.
ne indıkeytırmış bendeki de, maaşallah, 75.375'te sat dedi, sattım hemen, 225'ten tekrar aldım, 950'ye kadar gevşedi. tüh beeeee
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
afyonu patlatmak için hazırlık var galiba.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Sistem de short'ladı ya, artık yarın gap yesem de gam yemem... Öbür türlü sistem dışı iş yapıp kaybettim diye kendimi suçlardım... Şimdi olsa olsa denyo sistem çarpıldı derim.. Ben sütten çıkma ak kaşık...![]()
e hani gidiyoduk aşağıya?
Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısındada bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. -Nietzsche
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri