long devam bozmadım pozu .. .üvvv
2013,00
biz buna silkeleme diyoruz.
adamlar işini güzel yapıyorlaryalnız...tabi geçimlerini bu işten sağladıklarını düşünürsek iyi yapmaları gerek.
misal gelsinler de benim girdiğim bir ihaleye girsinler bakalım di mi ya.
el mi yaman bey mi yaman görürük orda...
ama gel gör ki düşmüşük bi deplasmana işte...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
alıntı
![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yüklü mal değişimleri destek/dirençlerde olur. zaten oralara destek/direnç denmesinin bazı gerekçeleri var.
açıkçası ben o rakamların oluşma şeklinin yumurta mı tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan olduğu paradoksnua benzer bir şekilde olduğuna inananlardanım.
-75,200'de direnç var.
-niye abi ne var o rakamın özelliği ne?
-hiiç var işte
-nasıl var işte niye 75,400 değil de 75,200?
-herkes öyle diyo ondan.
direnç denilen şey nedir?
aşılma zorluğu.
neden zor aşılır?
satan çoktur ve görece güçlüdür.
satan çoksa ve güçlüyse orayı aşamaması gerek? nasıl aşıyor?
demek ki o kadar çok değilmiş
...
...
...
destek/dirençler ufak yatırımcıların kafasında oluşturulmuş sınırlardır.
toplu mal almak istiyorsan, fibo diye bir adamın çizgilerini gösterip sağda solda bangır bangır "burası direnç" dersin.
binlerce KY gelip 3-5 kontrat satış yazılır.
hoop diye 50 puan bile oynatmadan 5.000 kontrat kaldırırsın. 5.000 long'un olur.
sonuç?
herkesin bildiğinden para kazanılmaz.
istisnaları veya çoğunluğu gösterip "ama burda böyle olmuş bak % bilmem kaç doğru çıkıyor" diyecek olan arkadaşlar, aman diyim...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
74.650 SHORT'ları 75.000'den flatledim...Bugün iyisimi fazla kaşınmayayımve günü 700 puanlık karla kapatayım...Yukarda güçlü dirençler olduğu için elim LONG'a pek gitmiyor.Ancak eğer bir zayıflama görürsem belki tekrardan SHORT'layabilirim.(Gerekirse de kapattığım yerin daha aşağısından...) Kalanlara bol kazançlar dilerim.İyi akşamlar.
175 flat
aşağı gelirse long, yukarı çıkarsa short düşünürüm
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
1 haftada sistem çarpıldı bayağı bi puan tabi birazda benim hatam var al-satlar yüzünden 1500 puancık zarar üwwww bakalım sistem trendi yakalayıpta telafi edecekmi ilerde aslında sistemin suçu yok sistem +300 yapmış hepsi benim hatammış ititraf ediyorum![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ba ba ba ba ba
dirence baaa
1055 kontrat yazmışlar. aha hakiki direnç o olsa gerek hayatta aşamaz hadi şortlayak![]()
tamam izleyemedik filan da,
her taşın altından alaman çıkıyi olması da dikkatimizden de kaçmadı yane...
3 gün önce her taşın altından meri teyze çıkıyidi...sıra bu alamana mı geldi neetti...
var bi bit yeneği..
lem totoş pela, bugün kısmen katılabildim. ama yarın masada ben de varım.
kartları güzel kar akşamdan...![]()
satış kademeleri epey kuvvetli,apsd de 4 bin üzeri kontrat düşüşte..
pala herzaman yaptığını yapıp son yarım saatte apsd yi + ya geçirir diye tahmin ediyorum..kademeler öyle kurgulanmış sanki..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri