Garanti 7.40'ı almayanlar, şimdi 7.45'e saldırıyorlar
Garanti 7.40'ı almayanlar, şimdi 7.45'e saldırıyorlar
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
etr alda .. str alda .. rapunzel etr hiç sat demedi bugün ... yyld . yemişim ewyi . istop yazılı .arkaya bile yaslanabilirm ama .. korkuyorum düşerim diye .. koluk eskidi biraz .. ühhühüühühh ..
![]()
2013,00
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
oww .. mondiyo .. rallyesagnesync ..üvv
2013,00
APSD şüphe uyandırıyor..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Hatayı nerde yaptım bilmiyorum...
150 puan üstümde geziniyor vob...saatliklerde al vermiş.. ne yapsam bilmiyorum
75,000 üstünde godard aydemir akbaşla film çeker artık..
tabi aydemir akbaş başrolde olur..
![]()
veriyle ilgili istatistik tutmak bence çok mantıklı olmaz. sonuçta yüklü mal taşıyanların işine nasıl gelirse veriyi o şekilde kullanacaklardır. yüklü mal her gün açıklanacak olan birkaç veri ile el değiştiremez. 20 trilyonu yöneten adam planlarını 15:30'dan 15:30'a yapamaz. en az haftalık yapmak zorundadır.
yalnız eski arkadaşlardan birisi bir istatistik yayınlamıştı. dow + açıldığı günlerin %81'inde + kapanıyor. - açıldığı günlerin de %79'unda - kapanıyor idi... (çok eski bir mesajdı, rakamları doğru hatırlayamamış olabilirim ama çok büyük fark yoktur)
işe yarar mı bilmem...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
16.15 verisi de gelsin, sonra 75.600 yolculuğuna başlayalım
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ne bu ya şimdi uvvv ya gene long boşuna kapadık 650 de longu![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ya arkadaşlar gene geldik vade sonuna üff çarpılmalar başlar gene aman dikkat edin![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri