Münafığın,işbirlikçinin hainin dinamitiyle,kurşunuyla ölmek varsa kaderde,Allaha hamdolsun,kader deriz...![]()
Münafığın,işbirlikçinin hainin dinamitiyle,kurşunuyla ölmek varsa kaderde,Allaha hamdolsun,kader deriz...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
endeks tam bekledıgım gıbı 75.000 altına bıraz sarkarak tepkı verdı,yarın krıtık bır gun.
1. sı yaş kararının cözülememiş olması
2.si hafta sonu olması
yarın açılışta 75.6** cıvarında bır gap, alımların artmasıylada 76.300 cıvarına kadar bır yukarı hareket beklıyorum.bana gore aslında bu kar satışları alım için iyi bır fırsat bu satışları herkez beklıyordu.ben satışların dahada derınleşecegını sanmıyorum.beklenmedık bır gelışme olmasıyla beraber grafıktede goruldugu gıbı 72.500 cıvarına cekılme beklenebılır.spot piyasanın hala 59.500 destegını aşagı kırmamış olmasıda umut verıcı....dıkkatlı olmakta fayda var .iyi akşamlar
Günaydın,
06 Ağustos Cuma"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP ÜFE (Girdi Fiyatları) (y/y) (Tem) 11:30 %10,7 Yüksek
GBP ÜFE (Çıktı Fiyatları) (a/a) (Tem) 11:30 -%0,3 Yüksek
GBP Sanayi Üretimi (y/y) (Haz) 11:30 %2,6 Yüksek
GBP Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 11:30 %0,7 Yüksek
GER Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 13:00 %2,6 Yüksek
USD İmalat İstihdamı Değişimi (Tem) 15:30 9K Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (Tem) 15:30 34,1 Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Tem) 15:30 -%0,1 Düşük
USD İşsizlik Oranı (Tem) 15:30 %9,5 Yüksek
USD Özel Sektör İstihdamı Değişimi (Tem) 15:30 83K Düşük
USD Tarım Dışı İstihdam (Tem) 15:30 -125K Yüksek
USD Tüketici Kredileri (Haz) 22:00 -$9,1Mlyr Düşük
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Tüm dostlara günaydın iyi kazançlar
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı Cumalar.
günaydın bol kazançlar...
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
Günaydın...
Cumanız mübarek,kazancınız bol olsun...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
taüm dostlara hayırlı kazançlar hayırlı cumalar dün kapadığım şortları bugün daha yüksekten yerine koymak için fırsat kolluyorum ayuluğuma çok kısa ara verdim
Şeyh Edebalı
boğalar bu sefer daha güçlü döndü inimde bekleyeceğim usul usul
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri