vay anasını artı gapmi, olacak ... üvvvv ... dowa çakarlar bence son yarım saat ... dow -1500 kapatır bence tahmiinm ...
vay anasını artı gapmi, olacak ... üvvvv ... dowa çakarlar bence son yarım saat ... dow -1500 kapatır bence tahmiinm ...
2013,00
stro patron acill abi .. dowa bi projeksyon lazım oldu abi .. ewli crasli .. hep kayahandan oldu .. arkadaş . bi düşemiyoruz ya kızacam artık .. vay anasını ya ....![]()
2013,00
en az 227 kere selçuklu bi hoşgeldin demedin yazdım aybettin yaw. üvvv.
şort da çok hakkaten ben de onu düşündüm. peki sıfır gap bana uyar. gün içinde yeterince aldım ben puan. sıfır olsun patron 75.775'ten açalım. zati uzlaşma bile bana yeter, ben 75.675'ten longum eehuhuehue.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yettim patron... Korkma sen bu kapitalist emperyalist yankilerin endeksinde 60'lıklarda NU'lar ayyuka çıktı... Kayahan faktörü nedeniyle kapanışa yetişir mi bilmem ama en azından gece göçer bunlar... Sabaha FDOW'u 4 haneli sayılarda görmeyi bekliyorum şahsen... üvvvv... Başlayacam bu gap işine de bir sabah rahat yok... *** üvvvv...
stro patron son bölüm bayrak olmasınaman olmasın. yok genç shortcular fazlasıyla rahatsız olur
bu arada selpatros crash senaryoma bişey buyurmadın![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
selamlar....
vadeli 5' lıkta....
dtc sata geçmek üzere,daha tam geçmemiş...
tde lar satta...
setuplaR satta...
td21 aşağı trend veriyor...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu çizgiyi kırdı mı önüne babası çıksa tanımaz...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri