Böylece dow haziran ve temmuz tepelerini geçti, beklenilendi çünkü alçalan trend kırılmıştı, sıra mayıs yükseğinde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tr'yi takip etmiyorum, matriksde yok. olsaydı iyidi.
Bugün öğlen aracı kurum aramış bana soruyor, garanti %4 düşmüş cuma, bugünde mal çıkıyor gibi duruyormuş, eline kötü raporlar geliyormuş. Dedimki bu hafta geçen haftayı geçerse olumluluk devam eder 2 eylüle.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın içinde analize gerek yok iki tarih verdim.
Biri 26 sıydı, 27 si kontrat kapanış günü dedik, dikkat dedik.
Dipleme bu tarihlerde oldu.
3 Ağustos bir sonraki tarih. BU TARİHİ GÖRELİM.
Ya bu tarihte hızlanacak hareket, ya da tepe olacak.
Bunlar çok kısa vadeli tarihler her zaman (-gün, +gündür)
1190 ve 1198 dirençler.
Jelibon.
haklısın
garan ve işc ye baskı kurup yükselmeyecek izlenimi verdiler...shortları patlattılar....
diğer kağıtları aldılar yükselttiler...
yarın birgünde diğerlerine basacaklar.garanla işc ye saldıracaklar..
profesyonel çakal bunlar......
dikkatimi çeken bir hususda credit..
garana bastı bir de sağ tarafa geçti.pasta da sol tarafta garan var ters indikatör
kafamı biraz toparlayayım.
akşama görüşürüz..sakin kafayla daha rahat kurgu kurarız..
şimdiden görüşmek üzere..
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
Scalping Gayhan nerde acaba gelsin şimdi borsalar balon olsun bir günde.
27072010
Şimdi sp'de burada aşırı alım var.
Yorum yanılır ama yorum yapacağım, eğer geri çekilme olursa bu 3 günün içinde herhangibir gün bu alım fırsatı olacaktır. Sonrasında 2 Eylüle yükseliş bekliyorum.
Tek bir teyide ihtiyaç vardır. 61.8'in geçilmesine yani 1139 un geçilmesine, o geçilince 1220 de geçilecektir.
Bu düşüncenin sayımı baştan beri hiç değiştirmeden söylediğim ABCDE yapısının B B düşüş içerisinde oluşmasıdır ve 1011 ile tepmesidir. Yılın düşüğü 1011 veya 945 olacaktır.
1107 üzerinde dirençler 1136 ve 1146.
1107 altında destekler 1090 ve 1058.
Jelibon.
Sp .50 de dün kapanış yaptı.
Dowun .50 nin üstünde olduğu ve .618 e yöneldiği unutulmamalı.
Her zamanki gibi öncülüğünü yapmakta.
Jelibon.
26.07.2010 (c)1115.01
27.07.2010 (c)1113.83
28.07.2010 (c)1106.11
29.07.2010 (c)1101.53
30.07.2010 (c)1101.59
02.08.2010 (h)1123.34 şimdilik
Sn.Jelibon, şimdi bu tablo çalışıyor ve bugün itibariyle teyid gelmiş gibi duruyor değil mi?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri