tarihi yüksek 77775 te..
29 temmuz 10:05 barı![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
abi normaldir ismi lazım değil bazı arkadaşlar yavuz hırsızlık yapıp çaldıklarına bile kendilerinin süsü veriyorlar... hatta bu suçun interpolde bir adı bile var artık... "stolen art illüstrated like produced by himself"
suçlular atla felan geziyomuş abi haberin olsun..nolur nollmaz
BANGA mühim
geçici al çıktı şip-şaktan..
son sinyal 76525 short !
ben pınar hanıma sorduğum da emir iptali ve emir düzeltmeye komisyon alınıyor mu dediğim de bana dedi ki hayır
sadece hesabınızdaki paradan fazlasını poz aldığınızda vob takasbank ceza olarak komisyon alıyor dedi
zaten hesabımız da teminat yetmezse bize uyarı geliyor almaz ki değilmi .yoksa ben mi yan lış anladım dostlar
eğer yanlış bilmiyorsam;
1 ay içinde alımını-satımını yaptığınız kontrat sayısı, iptal ettiğiniz emirler toplamındaki kontrat sayısının 2 katı olunca ceza yok.
yani o ay mesela 200 kontrat işlem yaptınız. iptal ettiğiniz kontrat sayısı 100 ise, sorun olmuyor.
iptal emri olarak sınırı geçtiğiniz kontrat başına bir cezası var ama miktarını hatırlamıyorum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
76675 denge noktası..
her iki yön içinde bu seviyenin altına üstüne fazla gidilemediğinden yatayda beklemeye devam..
yurtdışına ayak uyduramadık bugün.herhalde hakkımızı geçen hafta kullandık![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri