Ayu olacağım noktayı belirdim.94475 e gelince ayu olacam.benden boğa lafı duymayacaksınız bundan sonra.
Dirençleri de yenileyeyim hemen
81xxx
84xxx
87xxx
94475
Ayu olacağım noktayı belirdim.94475 e gelince ayu olacam.benden boğa lafı duymayacaksınız bundan sonra.
Dirençleri de yenileyeyim hemen
81xxx
84xxx
87xxx
94475
Hadi bakalım veride geldi ne olacaksa olsun
yurt dışını sallamıyor gene pala efendiler uçar tahminim
şip-şak 76275 ten long a geçti ama denge noktasının ( 76500 ) üstüne çıkılamadığı için şüpheli bakmaya devam..
76500 üstüne atarsak piyasa süpriz kapanışa gebe..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Teminatların 800tl olması sistemciler için kötü oldu.Trendler eskiden 5-6bindi 50-60binlerdeyken yüzde 100 kar alınıyodu.şimdi trendlerin boyutu büyümesi lazımki yine aynı karı alalım.zaten trend olmuyo neyi hesaplıyon sen desenize![]()
düşen fiyatlarla beraber APSD ninde azalış göstermesi olumlu..
76 / 76500 aralığında destek bulmaya çalışıyor piyasa..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
veri sonrası.
GERÇEK EKONOMİ < EKRAN EKONOMİSİ = ŞİMDİLİK
Neden hala taban olmamış..ehuheueh
BANGA mühim
75700 nasıl eyimi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
houston launch plzzz ühühühühüh
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri