indi güzel kardeşim selam olsun...özlemişim...
indi güzel kardeşim selam olsun...özlemişim...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
biraz okudum iyi gidiyor gibi....soymaya devam...ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
1.75748 günlük denge çizgimiz,
2.74475, 75078, kırmızı ve mor indik, mor indik kırmızıyı yukarı kestiği için up trend başlamıştı, ayrıca kırmızı indik için, fiyatların bunun üstünde oluşu, çıkış isteğini gösterir, mor indik için, fiyatların çıkış trendinde iken realizelerde kabul edilebilir düşüş yeresini gösterir, aynı zamanda mor indik kırmızıyı yukarı keserse, çıkış trende dönüşür,
3.75000 kırılan direnç desteği, 72550 ise, py nin aşağı kırarak down trende dönüşeceği yere ilk yere, üstünde kalışlarda py yükseliş eğilimindedir,..itfaiye, baca yangını durumları hatırlayın,
4.71602, py nin kırıldığında artık geri gelmeyeceği yere,
5.ağa ölçer şimdilik zararsız yerede, ancak 4. ü yukarı keserse bu düşüş demek, çok uzağında bu işin,
6.68150, 3 kırıldığında ilk tepkiyi 68150 den alacağız,
7.bu indik 0 altına inerse py bugün yarın satışa dönecek demektir, 1 üstünde kalışlar (75748)bunu engelliyor,.....
sonuç, 75748 denge çizgimiz, py sa önce bu değere yaklaşmalı sonra bunu kırmalı, kapanış 76800 den oldu, aralarında 1000 puan var kapanışa göre, şu anki APS değişimlerine bakarak ağa short kesmeye yakın noktada, buraya kadar gelmişken bunu deneyecektir, çünkü her shortun yerine kendi geçebilecektir, eğr aşağı yönelirse bu durumda düşüş sınırlı olacaktır, 75500-200 arsından ğy nin yukarı yöneleceğini ve 791xxx seviyesini test edecğini düşünüyorum,
yarınki öngörüm 779xxx seviyesinde ölü tepe, yarın veya bir sonraki gün 75500 seviyesinin testi ve oradan hareketle 791xxx zirve şeklinde, bu zirve sonrasında düşüş bekliyorum, düşüşün şartları sırası geldiğinde düşünülmelidir,
sözün kısası şu anada up trend devam ediyor, beklenmedik ani olaylar dışında(bunlar konusunda düşünüyorum beklenmedik ne olabiir diye, doğrusu şehirler karışmış, askerlerimiz her gün şehit oluyor, tansiyon had safhaya varmış, ayaklanma provaları sıradan rutin olaylar artık, hukuk olmuş gak guguk,....), birileri eveeeet, evveeeet yükselecek diyor, haaaayır diyenler para etmiyor, son safha bu sanırım, evet, evet, son safha, hayır olamaza karşı, insanın içinden 791xxx ta ..... diyesi geliyor,....
işte bu ahval ve şeraitte ölü tepe, tepenin de diyesi geliyor, futbol almış başını gidiyor, batak klüpler tarnsfer üstüne transfer patlatıyor, daha önce nerdeydiniz, bu günlerimi buldunuz, hadi bırakın bunları parayı nerden buldunuz, futbolunda,....
sonuç olarak şu benim sarmaşığa göre hareket ediyorum, birde yukarıda 7 madde olarak sunduğum aşağıdaki grafa, sarmaşık +10 barı kaldı zirveye zaman olarak, yedirerek gidecek demiştim, yedirecek, neleri yedirmedilerki, deyilmi,.....bunda yarın ölü tepe yapar isek 779xx de, oradan 75200-500 inip sonrasında 791xxx öngörüyorum, oradan bascam kısmetse,
dolayısı ile yarın ölü tepede basacam shortu, 75200-500 alcam longu, 791xxx devam diyecem, niye derseniz uzun hikaye, kısa olsun diye graf atacam aşağıya,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
başka forumda yazıyorum...kızgınım buraya...
yav ne güzel vuruşuyorduk beraber değilmi ...bende beraberligimizi özledim valla.....
kızdığını biliyorum sağlık, sıhhat olsun, benim ilk forum bu, burada kaldım o yüzden, dediler topik aç, açtım, baktım yan çıkıntı olmuş benim topik, bende yeni topiğe buradan devam ederiz sanmıştım, bozmadım kendimi, adam yazmış yazılarını hiç okumadım diye, dönüp eskilerine bakmayıda akıl etmemiş, dedim boşver, benim dalevere ile patırtı ile işim yok dedim, ama ayıp etti, canım sıkıldı, bozmadım kendimi,.....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri