Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sorma patron..Bi ara bi anglosakson-slav rüzgarı esti, transa geçtim falan..ama geçti şimdi..üww
sisteme gelince; sorma ki sorma...consecutive haşırt rekorunu kırmaya gidiyor sistem.. -1575 puan oldu peşpeşe..geceey de satta girmişti...şimdi al helirse 600-700 puan daha eklenecek haşırta..
amma benim portfoyde durum bu kadar karanlık değil...Büyük kar yazan sinyalden sonra 1) İndikli Histeme dönmek bir süre 2) Sistemin tamamını ATR li haline bakıp peşpeşe çarpılacağına bir kere çarpılmak 3)Düşük kaldıraç 4) All of them
yöntemleriyle hala börtföyü çarpılam öncesi seviyede tutuyorum..bu sabah ki gap ı yemesek, üzerindeydim bile...
şekliyle, son +2000 lik sinyal seviyesinde duruyor börtföy...
Dün verdiğim VOB 15 dk'lık sayımla ilgili (aşağıda), takip eden EW'cileri bir de soru.
1. dalgası extend eden bir impulse'ın bir üst derecede hangi dalga olma olasılığı yüksektir ? (Kime sorsam, hımmm, Hah !, Kitap okuyormuş gibi yapan Selçuklu, sen söyle bakiim evladım. Senin tabirinle satır aralarında vermiştim bu bilgiyi.)
abi şöyle olur mu?
75 ten aşağı 5-3-5 zigzag indi sonra yukarı flat bir düzeltme şimdi tekrar bir 5-3-5 zigzag ın ilk a dalgasını yapıyoruz.yukarı bir tepki b ve aşağı yeniden 5 dalgalık bir c...72.000 lere doğru...
tam ölçümlediğim zaman a=c hedefi 71.925 çıkıyor.
olur mu?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
çok daha sapık bir senaryoda var bende.
75 ten aşağı bir 5-3-5 zigzag indi ve düzeltme bitti.ilk yukarı hareket 1. dalgası uzatan bir 1. dalga idi.ardından bir genişleyen yassı düzeltme yaptık.ve yukarı 3 başlayacak.
72.550 STOP noktası bunun...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri