Sayfa 47/216 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
2585 sonuçtan 553 ile 564 arası

Konu: Sazan Waves

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

selçuklu patron sabah dediğim şey bu idi. gerçi sen 1 in içideki 3, 3lü oluyo demişin ama belkide birim grafikde zorlarsak orası 5 dalga olur.
    uzakdan görünümü hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. bilmem üstalar ne der?
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

2. The Following 4 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

açıklama için teşekkür abi ... üvvv .. performans düştü hakkaten .. sazan abi .. bıraksammı ewyi .. üvvvvvvvvvvvv .. astatin patron devam etsin ... benden ewci olmaz gibi .... ..son sayımlarımda exxx oluyor zaten hep ..
    2013,00

4. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

trader patron bilmiyorum abi valla ..... zor abi .. işin içinde girdikçe zorlaşıyor gibi korkmaya başladım ... ...
    2013,00

6. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Standart VOB Günlük

Boğa tuzağı olup olmadığı beyaz yükselen üstünde kapatması ile belli olacak.
    Son durum.
    Ne yazıkki beyaz trendline 3 defa zorlanmasına ragmen üstünde kapanış bir türlü gerçekleşmedi.

Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

8. The Following 13 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür

Standart XU100 günlük

Dün görülen tepe ve reversal bar formasyonunun oluşması ile c dalgası bitmiş olabilir. Ancak bence aşağıdaki yatay kırmızıdan (57.551) destek alarak formasyon hedefi olan 60.000'e gitmeyi deneyecek.

Tabi ki peşin hükümlü olmamak gerek. Kırmızı ok ile gösterilen dibin aşağı geçilmesi dün görülen en yüksek değere c etiketini koymayı garantiler (kesinleştirir). Bu da zayıf bir c dalgası oluşacağından hızlı bir düşüş getirir (dünkü tepeden itibaren 8000 puan civarı). Şu anda c'nin bitmiş olması ile henüz c'nin 3. dalgasının bitmiş olması eşit olasılığa sahip senaryolar.

Hangisinin gerçekleşme olasılığı biraz da DJI'a bağlı. Bu noktadan sonra DJI haftalık grafikte verdiğim kırmızı oklu seviyenin geçilip geçilmediği bence piyasanın kararını etkileyecek.

Not : Ben, bence vs, bencilliğe ait sözleri çok kullanıyorum. Ama kişileri yanıltmamak ve sonrasında yatırım danışmanlığı gibi bir suçlamayla karşılaşmamak için, söylediklerinizin kendi görüşünüz olduğu vurgulanmak zorunda.

Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

10. The Following 12 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür

Günlük VOB grafiğinde ,bir şeyi belirtmeyi unutmuşum. 4 defa dokunulan , sonrasında geçilip , şu anda altında olduğumuz seviye olan 73.55 artık bence önemli bir direnç. (Grafikteki yatay kırmızı trendline)

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VOB Günlük.
    Son durum.
    Ne yazıkki beyaz trendline 3 defa zorlanmasına ragmen üstünde kapanış bir türlü gerçekleşmedi.

12. The Following 15 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuklu patron sabah dediğim şey bu idi. gerçi sen 1 in içideki 3, 3lü oluyo demişin ama belkide birim grafikde zorlarsak orası 5 dalga olur.
    uzakdan görünümü hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. bilmem üstalar ne der?
    grafiğin güncel hali aşağıda. (ii) bitmişde olabilir ancak yüksek olaslık yeni tepe ile bitecek. bakalım görücez

Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

14. The Following 5 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

sazan abi benide eleştir kıskanıyom selçuklu patronu üüwww

16. The Following 6 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

5 başlattım. Sonlanan diyagonalin 3 ünün C sindeyiz dedim. paylaşmıştım emme sazan abeylede paylaşayım istedim.

18. The Following 6 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün görülen tepe ve reversal bar formasyonunun oluşması ile c dalgası bitmiş olabilir. Ancak bence aşağıdaki yatay kırmızıdan (57.551) destek alarak formasyon hedefi olan 60.000'e gitmeyi deneyecek.

Tabi ki peşin hükümlü olmamak gerek. Kırmızı ok ile gösterilen dibin aşağı geçilmesi dün görülen en yüksek değere c etiketini koymayı garantiler (kesinleştirir). Bu da zayıf bir c dalgası oluşacağından hızlı bir düşüş getirir (dünkü tepeden itibaren 8000 puan civarı). Şu anda c'nin bitmiş olması ile henüz c'nin 3. dalgasının bitmiş olması eşit olasılığa sahip senaryolar.

Hangisinin gerçekleşme olasılığı biraz da DJI'a bağlı. Bu noktadan sonra DJI haftalık grafikte verdiğim kırmızı oklu seviyenin geçilip geçilmediği bence piyasanın kararını etkileyecek.

Not : Ben, bence vs, bencilliğe ait sözleri çok kullanıyorum. Ama kişileri yanıltmamak ve sonrasında yatırım danışmanlığı gibi bir suçlamayla karşılaşmamak için, söylediklerinizin kendi görüşünüz olduğu vurgulanmak zorunda.

sazan abi ... c bittiğinde ..y ve büyük b bitmiş olacak dimi abi .. sonra büyük c düşüş ...ve en büyük 4 etiketi ... en büyük 4 flatmi üçgenmi sazan abi ...anlayabilirmiyiz şuan ... .... ?? .. satır aralarında çok değerli bilgiler veriyosun abi ..... emeğin büyük hakkaten ..... saygılar hörmetler sazan abim ...
    2013,00

20. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

sazan abinin dopik geride kalmasın tozlanıyor .. üvvv .... günaydın abi saygılar hörmetler ..
    2013,00

22. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sazan abi ... c bittiğinde ..y ve büyük b bitmiş olacak dimi abi .. sonra büyük c düşüş ...ve en büyük 4 etiketi ... en büyük 4 flatmi üçgenmi sazan abi ...anlayabilirmiyiz şuan ... .... ?? .. satır aralarında çok değerli bilgiler veriyosun abi ..... emeğin büyük hakkaten ..... saygılar hörmetler sazan abim ...
    Eyvallah goç.

En büyük 4 flatmi üçgenmi elbette anlayabiliriz. Fakat unutma ki, baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş. Satır aralarında ni demek, asıl satırlarda bilgiler veriyorum. Bilgiyi gökte ve satır aralarında değil, bizzatihi satırlarda ara yavrucum, zorlaştırma kolaylaştır. Berhudar ol..Huzurla kal

24. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri