selçuklu patron sabah dediğim şey bu idi. gerçi sen 1 in içideki 3, 3lü oluyo demişin ama belkide birim grafikde zorlarsak orası 5 dalga olur.
uzakdan görünümü hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. bilmem üstalar ne der?
![]()
selçuklu patron sabah dediğim şey bu idi. gerçi sen 1 in içideki 3, 3lü oluyo demişin ama belkide birim grafikde zorlarsak orası 5 dalga olur.
uzakdan görünümü hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. bilmem üstalar ne der?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
açıklama için teşekkür abi ... üvvv .. performans düştü hakkaten .. sazan abi .. bıraksammı ewyi .. üvvvvvvvvvvvv .. astatin patron devam etsin ... benden ewci olmaz gibi ......son sayımlarımda exxx oluyor zaten hep ..
![]()
2013,00
trader patron bilmiyorum abi valla ..... zor abi .. işin içinde girdikçe zorlaşıyor gibi korkmaya başladım ......
![]()
2013,00
Son durum.Boğa tuzağı olup olmadığı beyaz yükselen üstünde kapatması ile belli olacak.
Ne yazıkki beyaz trendline 3 defa zorlanmasına ragmen üstünde kapanış bir türlü gerçekleşmedi.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Dün görülen tepe ve reversal bar formasyonunun oluşması ile c dalgası bitmiş olabilir. Ancak bence aşağıdaki yatay kırmızıdan (57.551) destek alarak formasyon hedefi olan 60.000'e gitmeyi deneyecek.
Tabi ki peşin hükümlü olmamak gerek. Kırmızı ok ile gösterilen dibin aşağı geçilmesi dün görülen en yüksek değere c etiketini koymayı garantiler (kesinleştirir). Bu da zayıf bir c dalgası oluşacağından hızlı bir düşüş getirir (dünkü tepeden itibaren 8000 puan civarı). Şu anda c'nin bitmiş olması ile henüz c'nin 3. dalgasının bitmiş olması eşit olasılığa sahip senaryolar.
Hangisinin gerçekleşme olasılığı biraz da DJI'a bağlı. Bu noktadan sonra DJI haftalık grafikte verdiğim kırmızı oklu seviyenin geçilip geçilmediği bence piyasanın kararını etkileyecek.
Not : Ben, bence vs, bencilliğe ait sözleri çok kullanıyorum. Ama kişileri yanıltmamak ve sonrasında yatırım danışmanlığı gibi bir suçlamayla karşılaşmamak için, söylediklerinizin kendi görüşünüz olduğu vurgulanmak zorunda.
![]()
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
sazan abi benide eleştir kıskanıyom selçuklu patronuüüwww
sazan abi ... c bittiğinde ..y ve büyük b bitmiş olacak dimi abi .. sonra büyük c düşüş ...ve en büyük 4 etiketi ... en büyük 4 flatmi üçgenmi sazan abi ...anlayabilirmiyiz şuan ... .... ?? .. satır aralarında çok değerli bilgiler veriyosun abi ..... emeğin büyük hakkaten ..... saygılar hörmetler sazan abim ...
![]()
2013,00
sazan abinin dopik geride kalmasın tozlanıyor .. üvvv .... günaydın abi saygılar hörmetler ..![]()
2013,00
Eyvallah goç.
En büyük 4 flatmi üçgenmi elbette anlayabiliriz. Fakat unutma ki, baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş. Satır aralarında ni demek, asıl satırlarda bilgiler veriyorum. Bilgiyi gökte ve satır aralarında değil, bizzatihi satırlarda ara yavrucum, zorlaştırma kolaylaştır. Berhudar ol..Huzurla kal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri