Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Fed: Pace of recovery slower than hoped, but no double-dip recession
dünya borsaları böyle kapamış.
http://vobtrademax.blogspot.com/
Goldman Sachs'a rekor ceza: 550 milyon dolar
Wall Street tarihinde görülen en büyük cezalardan birinde, Goldman Sachs Group hakkında açılan davalara karşılık 550 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
BUGÜN DÜNYA BASININDA ÖNE ÇIKAN TÜM MANŞETLER
Dünyanın nabzı PLANET'te atıyor
Şirket, müşterilerini yanlış yönlendirerek ipotek tahvilleri satmaya ikna etmek ve konut piyasasının çökmesinde pay sahibi olmakla suçlanıyordu.
pazartesiye kadar gerek günlük gerek ortavadeli sistem sinyallerini günceleyecem ... günlük trade amaçlı bir kaç sistemle uğraşıyorum şuan.. kabasını bitirdim rutuşlar kaldı...yetirşir umarım....
Hayırlı olsun
hayırlısı olsun, başarılar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Arkadaşlar.. diğer forumdan hala neden ayrıldın diye soran arkadaşlar var...
daha önce belirtmiştim ancak bana ulaşamayan arkadaşlara şunu tekrar belirtmek istiyorum .. gecen hafta bugünlerde.. hisse.net forumunun .." istek ve öneri" adlı topicinde forumda çok eski üye olan bir zatımuhteremin yeni bir üyeye hakaretine dayanamayıp yazısını alıntı yaparak cevap vermiştim. bu cevabımdan dolayı 2 günlük bir yasak geldi ve bende sn. Serenler' e forumdan irtibatımı kesin diye defalarca belirtmem üzere forumdan kendi isteğimle ayrıldım. ardından nickimi silin diye hisse net yönetime mail attım bana gelen cevapta nicklerin, silinmediğini bunu forum kulları adına yasak olduğunu söylediler yani nickim duruyor ancak forum dan üyeliğim iptal olmuştur....kendi isteğim üzerine....
hangi yazımdan dolayı ceza aldığımı merak edenler sn. Serenler ile irtibat kurabilir.
saygılarımla.
olur böyle şeyler...
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri