ben etr yi daha çok seviyorum str den
73675 te kırdı yukarı mesela..piyasalar böyle olunca 5 dk lıklar hayallere daldırıyor insanı![]()
ben etr yi daha çok seviyorum str den
73675 te kırdı yukarı mesela..piyasalar böyle olunca 5 dk lıklar hayallere daldırıyor insanı![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
yavızhan patron bende başta .. etr yi daha çok seviyodum .. sonradan str daha sisitematik geldi bana .... üvvvvvvvvvvvvvvv .... str etr yi döver bence ....![]()
2013,00
bugün destek -direnç sistemim ilk defa 4.direnç olarak 79.900 olarak yüksek bir değeri telaffuz etti...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bu str ler nasıl 73450 altında al verebilir..veren sistem var..ama o str mi..
bu str yi tam anlayamadım...
ula bu ganereler burayı okuyo herhalde ... ** gitti bizim stopu patlatıp 375 de geri geldi sebepsiz yere.. bıdaha yazarsam ıkı olsun ... ne bu yaf ... bı kerede suraya yazayım da pozum elımde kalsın ....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
paritelerde pis çalkalama mode: on
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Meraba,
Ben vob da yeniyim. En azından nikim yeni. Nasıl kafa üstü durabiliyrosunuz, duruken nasıl işiyorsunuz, işerken üstünüze nasıl düşmüyor o çişler.. Teprik ederim. Sizin gibi üstadlar sayesinde ben de kafa üstü dururken işemeyi ve buna rağmen üstümü pislememeyi arzu ediyorum..
55 i kırınca barın kapanışı 750 den..bar kapanışı beklemesen bazende feyk oluyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri