günaydın![]()
bol kazançlar.
günaydın![]()
bol kazançlar.
yazıklar ossun bana yine...
74.025 longladık gittik +375 e tav olduk malı verdik 400 den...vermemle uçması bir oldu.gahretsin![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sevgili GBP/USD
bu kez de beyzbol sopası bekliyordun değil mi?
süpriiiiiiiiiiiiiz...
bu kez bazukayla saldırdım saaa! ve bu kez öyle 11 piple kurtulmak yok...
en az 40 pip sayacaksın elime çil çil pipleri!
zirve avı neymiş öğretçem saaa akşama kadar. her yeni zirve yapışında çakacam tepene!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
senınkı gene ıyı al sana ıbretlık bır olay)
bu sabah 73900 den uzadım ... sistemim 73975 de al vermıştı.. neyse bı yarım saat oyalandıktan sonra 74025 yakıp geri 73950 ye inince stoplayıp panıkle kapattım... tek satan ben oldum bu sevıyedesaniyesinde 74000 üstüne geri gitti bidahada gelmedi aynı seviyeye.. hala izliyorum ekranı
üvvvv üvvvvv üvvvvvvgunun looserı olarak kendımı sectım
uehuehe neyse saglık olsun
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
int cafeden bu işler olmaz.
, str sata geçtimi?
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
bugün % 3 ve üzeri + kapanacakmışız gibi hissediyorum hayır olsun
73400 e stop yazıp ekranı kapıyorum..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bu sıralar sistem neyse o..zararsa zarar..karsa kar...gün içi trade ediyom..gece rahatım..seans kapanınca ne dow nede siyasi gelişmeler umurumda değil......sistemin sinyallerini sonuna kadar takip ediyom..17:35 de flat.........
esasında mekanik sistem(20 daklık) performansı iyi..ama kaldıraç düşük olmalı ve de geceye poz. olmalı..bunlar bende sıkıntıya sebep oluyor..
cok sukur daha stoplatamadik 600 altina geldi short devam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri