Cümleten iyi tatiller arkadaşlar
hafta sonuna long
Bu 1074 baskılamazsa bugün yani kırılırsa 1080-1085 bugün bile görülür.
Ben beklemiyorum hemen bugün ama olur olur.
1074 kritik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Merhabalar;
KISA pozısyonla devam edıyorum.
Bu dakıkadan sonra takıp edılmesı gereken noktalar
Asagıda: 71750-71200 VE (BANA GORE REFERANS OLAN 70600-800 aralıgıdır KI BU XU100 ICIN 55800-55.950 ARALIGINA DENK GELMELIDIR)
Yukarıda ıse 72.500-72800-73175 ve (bana gore referans olan 73.600-800 CIVARIDIR kı bu 57700-850) sevıyelerıne denk gelmelıdır.
Herkese ıyı hafta sonları dılerım.
Dow la ılgılı beklentım devam edıyor; 10190-230 sevıyesının yukarı gecılmesını beklemıyorum...
Herkese ıyı hafta sonları dılerım.
Kolay gelsın ıyı tatıller herkese.
jelibon patron bu 6 aylıklar açıklanacak galiba gelecek 1 2 hafta boyunca onun için ralli yapiyir galiba amerikalılar..vay anasınıı sayın seyirciler.. pivvvvv sonra düşermi devammı eder pehhh nası iş ama
![]()
Sevgili Seagate,
1 temmuz öncesi niye streslendik sonrası kolay dedik.
Buydu işte.
2, 5, 6, 7, 8, 9 hep artı kapanışlar.
Tarihler çalışır.
Ondan öncesi bilanço tarihleri bilinmiyormuydu biliniyordu.
O zaman niye satıyorlardı.
Sebep her zaman bulunur yülselişe ve düşüşe, önemli olan tarihlerdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
17 Temmuz - 29 Temmuz aralığı.
ve sonrası 2 Eylül.
Sadece bir kere yorumlayacağım, hergün bahsetmekten sıkılıyorum, risk alıyorum.
Eğer arada fibo pencere olmasa işimiz kolaydı, 2 Eylülde 1 Temmuzdan yukarıda olurduk.
Fibo pencere olduğuna göre yorum şu şekildedir.
İlk ihtimalde Fibo pencere tepeleme yapacaktır.
İkinci ihtimalde Fibo pencere dip oluşumu yapacaktır.
Fibo pencerenin her günü çalkantı demek. Diplerin tepelerin çalışması olduğu için dipler tepeler olur, yani çalkantı.
Fibonun bittiği yerde yani 29 temmuzdan sonra 2 Eylüle kadar trade kolay olacaktır. Tek yön olacaktır.
Şimdi fibo pencereye girmeye 5 trade günü var. yani önümüzdeki hafta. Demekki önümüzdeki hafta kapanışı ve nerede olacağımız önemli. Zatende opsyon haftası.
Bu 5 trade günü sonunda nerede olacağımıza bakıp sonraki 9-10 trade günükarar yeri olup sonrası taa 2 eylüle akacak.
Bunlar size uzun günler gibi geliyor ama aslında değil.
Bir önceyi hatırlayalım.
24-7 dipleme yaptı 1 ay yükseldi. 1 temmuza düştü şimdi fiboya kadar artıyor.
Şimdi böyle süreçler varken yani 20 gün, 10 gün, 1 ay falan yatırımcı hergün dönüş bekliyor ve her gün yanılıyor. Halbuki son günlük barlara bakın spde 10 gün düştük 5 gün arttık mesela.
Her gün dönüş bekleyen her gün yanılır.
Jelibon.
opsiyon haftası geçen seferde 10600 hareketini tetiklemiştiopsiyon haftasından sonra da yükseliş sürdüydü sonra gümm 9700
2 eylüle kadar acaba 12 bin olurmu dow bu rakam kafamı karıştırıyorr üwwww bu sene zirve 2011 düşüş şeklinde üwww
Sayın jelibon önümüzdeki günlere dair altın ve gümüş ile ilgili analizleriniz ve vestratejiniz varsa bizimle paylaşırmısınız?şimdiden teşekkürler.
altın fiyatlarının pahalı olması kimsenin işine yaramıyor .düşürecekler.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri