Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun
3 adet geri alım seviyesi:
Sp
1057, 0.382%
1071, 0.50%
1085, 0.618%
.38 in üstüne çıktık.
Maksimum hedef 1090 dır.
Bütün bu hareketin sonu dün gelmiş olabilir, ancak %2-3 yukarıda da gelebilecek olabilir. Yani a da dün bitmiş olabilir c de.
Kısa vade aşırı alımdan dolayı geri çekilmeler destekde alımla karşılanırsa bir üste gideceğiz.
Ayı piyasası zordur hele buna ayı piyasasında olmadığını düşündüğüm imkb yle korelasyon yapmak en gereksiz şey. O yüzden bu yazı sp içindir.
9 adet 90 lık satış günü, dünkü ise 7 inci 90 lık alım günü. 2 ay içinde. Yani 2 ayda neredeyse günlerin yarısı çok sert hareketlerle geçmiş. Geriside sert hareket.
Ayı piyasalarında para kazanmak zordur, başarılı trader bu tür piyasada parayı korusun yeter.
Bakalım tepe nerede gelecek.
Destekler 1058, 1041,1018.
Dirençler 1070, 1090, 1107.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alıntıdır...
![]()
En az 3 HİSSE...
107-108 deki gapi görüyorsunuz.
109 direnç görülüyor.
114-115 sonraki direnç.
Önemli destek neydi 104-105.5, kırılmıştı, şimdi tekrar yukarı kırıldı.
101-103 destek, zaten döndüğümüz yer.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Merkez bankası başkanımız Sn.Durmuş Yılmaz Lehman'ın batışı öncesi
bezerlikleri hatırlatarak,global krize dikkkat çekti...
Bende sürekli yuvarlak çöteye dikkat çekiyorum...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri