Altın yorumu geliyo.. Az sonra ....1188 sularında..
jelibon..![]()
Altın yorumu geliyo.. Az sonra ....1188 sularında..
jelibon..![]()
En az 3 HİSSE...
"Asti Oy toplama merkezine" selam eder,
topiğe İyi akşamlar dilerim..![]()
En az 3 HİSSE...
Cümleten iyi aksamlar geceye fılat
Kandiliniz mübarek olsun.
Merhabalar;
Hastaneye gıtmek zorunda oldugumdan KISA pozısyonlarla devam etmek zorunda kaldım.
Dondugumdede 73.000 altında olunca 10 dakıka kaldıgından kapatmadım.
Gunsonuda tam verdıgım REFEREANS noktamda kapanıs yapmıs oldu vadelı (72.700)
Halen XU100; 57.760 sevıyesıNI gecebilmiş degıl
Arap fonlarıyla bu kadar oluyor demek.
Kısalarla devam edıyorum.
Not:72.225 sevıyesın cok onemlı oldugunu dusunuyorum. Altında UZUN pozısyonlar sorun yasayabılırler.
Aynı durum ; 73.700 kırılması ıle UZUN lar ıcınde gecerlıdır.
Herkese bol kazanclar dılerım.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Valla dostum bır oncekı kontratı takıp edıyorduysan 12-14.000 puan cıvarında bır karım olmustu.
Bu sebepten stop noktamıda belırleyerek (kı bu en kotu ıhtımalle 75.200 eskı tepedır) buna baglı KISA ya da UZUN acıyorum. Uzun acmıs olsaydım da 62.000 e kadar dayanacak temınatla acardım.
Aslında bu tepkıyı bekledıgımı pozısyonu acarkende yazmıstım. Bu teknık olarak mumkundu tek sorun BAZI acıklanacak haberlerın (KI GUYA ETKILENME OLMASIN DIYE 2 SAAT ONCEDEN KAMUOYUNA BILDIRILDI YA) Cuma gununden ıtıbaren bazı KAHIN kurumlarımız tarafından TAHMIN edılmesıydı...
Bu ıste VOB un en kotu yanı dıyebılırım.
Umarım sorunsuz bır sekılde temmuz ayının ucuncu haftasından ıtıbaren malıyetımızın altında olacagını dusunuyorum.
Ama ınatta etmem varsın 3500 puan gorev zararı yazalım (73.600)
Kolay gelsın...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri