avrupayla biz acılınca bu dow future dusuyor biz kapanınca yukseliyor.gusel iş bizimkilerde onları takip ediyor)
avrupayla biz acılınca bu dow future dusuyor biz kapanınca yukseliyor.gusel iş bizimkilerde onları takip ediyor)
bence bu grafikler hikaye yani istediğin yerden çiz istediğini görüyosun.
onlarda istedikleri gibi cizdirip sizin gorduklerinizi önceden görebiliyolar.
dah farklı bi şeyler yokmu
kahve val zar v.s gibi
ky
h.sonu bı adamla tanıştırıldım...bizim eski kurumdan...çok buyuk bı kurumun parasını yönetıomus,fx s&p futurelar dahıl her turlu meta da işlem yapıo...3 kız oturtmuş bilgisayar başına villada,sistem ne derse onu gırıolar sadece..o da aşağıda havuzda puro içiomuş...
adam dıo kı,
"çıkıp bakmıorum ekranlara çünkü baksam teknık yapmaya başlııcam,ayarım kacacak,ellemiorum sistemin kızlıını "
way anasını dedım kendısıne...
--Eksiklik Kendi Özümde--
hsyk başkanı: karar sonrası akpartililerin gözlerinin içi gülüyordu sevinçten...
Karar olumlu çıktı aman dikkat, ben kısalmayı düşünüyorum gerçi
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
bu STR değil hilmi abi,
izah edeyim:
alım koşulunda kapanış ema55 ten yüksek olmasına gerek yok,ema55 yukarı giderken, wma6 nın wma10 u yukarı kesmesi yeterli...
bu durumda wma6 ,wma10 u aşağı keserse short tradeler yapılmaz..
ama ema 55 yataya girdi ve wma6 ,wma10 u aşağı kesti,yine short yapılmaz ,ta ki fiyat ema55 i aşağı kesinceye kadar....
kısada da tam tersi tabi bunların...
bir de str asimetrik sistem yani poz kapatma hep girişle aynı değil ve 4 adet karda poz kapatma opsiyonu var(=take profit)
-wma ters kesişmesi,sizin de belirttiğiniz gibi
-bollinger+stoch ile
-daytrader tablosunda verdiğim destek dirençlerle
-çok iyi kar oldu be,diyerek ,yani para yönetimiyle...
şimdi çıkış bu 4 yöntemle olduğu için bunu MS ta mekanize edemeyiz,mümkün değil,zaten çıkışı özellikle esnek yaptım,hem trader yaratıcılığı devreye giriyor,hem de robot olmaktan kurtuluyoruz...
bu görsel bi sistem ,system tester a koyamayız..onun için başarılı...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
dow ftr ufak ufak artmaya basladı simdi bizdede artış baslar ufak ufak![]()
birazdan dalgası vurur bize yukselen dw fıtrın![]()
üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri