500 short ama rahat degilim 2000 asagisini gormeden...
73600 ustu kalirsa ben diyim 75 sen de 80 sarayli abi desin 85...cok kritik yerler burasi bence....kirarsa 600 u zaten uzamak lazim..benim son durum bu abi.....
500 short ama rahat degilim 2000 asagisini gormeden...
73600 ustu kalirsa ben diyim 75 sen de 80 sarayli abi desin 85...cok kritik yerler burasi bence....kirarsa 600 u zaten uzamak lazim..benim son durum bu abi.....
Öğleden sonra full dışarda olacağımdan yeni poz açmıyoru m..Fekat izleyebilecek olsaydım burdan 150-175 bir miktar lonkşayne yapardım...bugün flat ne rahat moduna girem bari
BANGA mühim
gunaydıns...sıstem gerei uzun dewam...yaw amma hissizleştim...ne kazandııma ne de kaybettiime tepki veriorum...
herkese hayırlı seanslar..
--Eksiklik Kendi Özümde--
yygd ... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv .. korkuyorum .. değişik bi duygu .. vayyy *******
2013,00
Geçenlerde de demiştim..İstanbul daki hava da VOB un ahpapotu..İstanbulda hava güzelse VOB çıkıyor, kötüyse düşüyor. Açılışta güneşli idi hava...Sonra bulutlandı şimdi de hepten griye vurdu..DU bakalım
BANGA mühim
*hsyk/özbek, "(anayasa değişikliği) iptal edilmiş izlenimi vererek, iptal edilmediğini düşünüyorum"(08/07/2010 - 10:19:03)
sayım live .. exx olmadı .. exxx olması için ... endeks 30 un 72870 üstüne çıkması gerekiyor ... çıkacakmı bakalım .. çıkarsa sayım exxx olursadahada saymam .... saygılar hörmetler .....
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri