şimdi dow gafıgıne bakıyorum.şu meshur tombul parmak vakasında görulen sevıyenın altına gelmişiz...
şimdi dow gafıgıne bakıyorum.şu meshur tombul parmak vakasında görulen sevıyenın altına gelmişiz...
15.30 dan once saglam bır satış beklıyorum.piyasa bu verıye o kadar odaklanmış ki ya yukarı hızlı atacaz yada halat kopacak.kısalarımı bu verı oncesı kapamayı dusunuyorum allah muhafaza bu verı ocagımıza incir agacını dikermı dıker![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dataya kaldık artık shortcular olarak
veri gelinceye kadar 68.300 beklıyorum.veri kötü gelirse 67.500 estegı test ederız bugun
http://i47.tinypic.com/f2ofnl.jpg
benim calismama göre 69 binden sekti eger bugun data kotu gelirse oralari saglam asagiya kirabilir. yoksa benim cenazeme gelip bir fatiha okursaniz sevinirim![]()
syn ordi bir kremalı pasta alalım sana zahmet
Şeyh Edebalı
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri