Ayucuklarum,
Tomun fıçırına 670 üstüne izin vermeyin üzerler sonna...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dünyanın en iyi kıvıran ödülünü dowa verilmesi gerekir![]()
taş mısın mubarek bu kadarda olmaz yahuu ezber bozuyon valla powercrashhh
Last: 1,198.9000 -42.5300 (-3.43%)![]()
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şimdi günün yorumu.
Risk algılaması beklenildiği gibi 1 Temmuzda değişti.
Aylardır deiğim gibi 1000-1020 arası alım için uygun olacaktır.
Amerikan borsalarında dip işi beklenildiği gibi bitti.
Altın satıldı riske girdi yatırımcı.
Piyasa beklenildiği gibi euroya döndü.
Kellemizi koyduk 1.22, 1.21 sonra 1.29 görecek diye 15 gün oldu.
Rüya dedi.
Altın beklenildiği gibi tarafımdan bir aydır yazıldığı gibi temmuz-ağustosu zayıf geçirecek. Önce tepe yapacaktı yaptı. Bunda da haklı çıktık.
Gümüş 17-19 arasında yatay seyrini sürdürecektir.
2 aylık düşüşler 2 aydan sonraki 4 ay için alım fırsatı ve yeni zirveler getirecektir.
Borsa ise 17 Temmuza kadar yükselecek.
Kayahan indikatörü ilk defa şaşırdı, veri kötü dedi orda da terse vurdu borsa düşecek demedi emtia düşecek dedi, düştü, borsa iyi kapadı.
Bir yerde saçmalayacağı belliydi.
Ya da bizim tarihleri çok iyi ezberlemiş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
taş mısın mubarek bu kadarda olmaz yahuu ezber bozuyon valla powercrashhh
4gun sonu net altındaki kar 3500 pıps turkısh lokum boyle kazanç nerde var.
altının aşagıya yolculugundaılk hedef 1170 dolar
![]()
![]()
Dipde yataylaşma diye birşeyden bahsediyorum bir süredir bu nedir?
Mesela Amerika 2-3 gün 1000-1020 bandında hareket etsin Türk borsası ve dax düşer.
Dipde yataylaşma dediğim şey bu tip birşey.
Bu sadece bir örnektir.
Jelibon.
![]()
Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide
İnsanlar yanlış yapabilirler , yalnız büyük insanlar yanlışlarını anlarlar. -F.Von Kotzebue
Her kapıyı açmanın kestirme yolu habire anahtar aramak değil, anahtar adam olabilmektir. -R.Ş.Apuhan
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. -W.Lippmann
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa ,bugün yeterli değilsiniz demektir. -Earle Wilson
Düşünme zihnin işi, hayal ise zevkidir. Düşünme yerine hayal etmek, zehiri besinden ayırt edememektir. -Victor Hugo
Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar. -Goethe
Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız. -Thomas Browne
Yapılmış küçük işler,planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir. -PETER MARSHALL
9.6.2010 tarihli yazım.
8. inci trade günü 1265 görüldü. Yani tarihi en yüksek değer. Bunu dünyada tek yazabilecek adam bendim yazdım. Ve oldu.
Sonrasında iki tarih verdim 26 Haziran ve 4 Temmuz.
İkiside tatil günü.
Tatilin hemen ertesi gün ikinci tepe geldi.
Sonraki tarih 4 Temmuz.
Bir önceki tepeyse burda 4 Temmuzda ne bekleriz temmuz ağustosu zayıf geçecek derken elbette dip.
Planı çizdiğimizden bugüne tam 23 gün geçmiş.
Herşey plan doğrultusunda gerçekleşmiş ve gerçekleşecekte.
Şimdi Kayanın bunun üstündeki mesajına bakın nereye düşer diyor? 1170. peki benim 23 gün önceki mesaj nereye düşer diyor? 1160-1170.
Tarihi ve değeri çok iyi takip etmiş belliki. Ve uygulamaya geçmiş.
Bravo.
Zaten kazanalım diye yazıyoruz başka birşeyden değil.
Biz birşeyi olunca yazmadık. Hep olmadan.
Euroda öyle olacak, rüya ve gerçek ortaya çıkacak.
Aklı olsa bana taş atmaz burda çünkü ondan etkilenip inada giriyorum ve yorumlarımı etkiliyor.
Tatilden geleyim bu sebepden ötürü topic açacağım, yöneticiler bu izini verirse sevinirim şimdiden.
Jelibon.
Dün, dünle beraber gitti cancağızım; bugün yeni şeyler söylemek ( yapmak ) lazım. -Mevlana
Çevrendekileri alçaltarak değil; kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin.
Cesur ol. Değilsen bile öyle davran hiç kimse aradaki farkı anlayamaz.
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
iyi tatiller
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri