Yürü be oğlum be geliyor tarihte Jelibon Farkı.
Yürü be oğlum be geliyor tarihte Jelibon Farkı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Euro dolar 1.24 üzerinde kaldıkça hedef 1.29-1.31.
Kayahan yüzünde euro dolara bulaştım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
gayahan patron .... rallimi cashmi şimdi ....... dow falan senin kararını bekliyor ... kararsız ... net olarak söylede .. dünya borsaları yön bulsun ... üvvvvvv
![]()
2013,00
Kayahan euro dolar short değilmiydin sen battın bugün.
Dikkat et 1.29 gelince uyanacaksın rüyadan.
Jelibon.
Erkilet güzeli bağlar bozuyor
Kirpikleri kalem olmuş yazıyor
http://divxklip.org/video/CGgnf8HrxQU/Zeki-Muren-Erkilet-Guzeli.html
Tek tek basaraktan
Bade süzerekten
İnci dizerekten gel canım gel amman...
AYUCUKLARIMA GELİYOR
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri