arkadaşlar;
çoklu ortalamalarla çalışan 3 lü bir gösterge
teknik olarak ne demek..yani türkcesi ne..
arkadaşlar;
çoklu ortalamalarla çalışan 3 lü bir gösterge
teknik olarak ne demek..yani türkcesi ne..
sanırım etr gibi butun ortalamaları kullanıp bunları rsi macd gibi oranlarla kesiştirien gösterge demektir .varsa yaz bakalım
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
köpekbalığı kitabi satın almış olan varmı... teknik varmış içinde..
Kitapta değil aslinda sanirim sadece PDF dosyası
köpekbalığı köpengin olsun tekniği kitabı da çıkar yakında o yüzden almadım![]()
Aşağidaki iletinin konuyla ilgisi yok ama paylasmak istedim.
Zamanim Yok Yalanı
Gün herkes için 24 saatten oluşuyor ve her insanin 24 saate sigdirabilecekleri sınırlı
Peki nedir 24 saate sigdirabileceklerimiz
Önceliklerimizdir.
Eğer siz her gun yaşamda bir seylere zaman ayirabiliyor veya yapmak istiyorsanız, nadiren aksakliklar olsada bu oncelikleri yapmak icin mutlaka zamanda imkan da olur.Çünkü bunlar sizin onceliklerinizdir ve sadece onceliklere zaman vardir.
Birde yapmak isteğiniz ama nadiren yapabildiğiniz veya zaman ayirabildikleriniz vardir
işte bunlar oncelikleriniz değildir ve oncelikleriniz olmadiği surece bunlari yapmak icin pek vaktinizde olmayacaktır.
Ayrıca geçmişte onceliğiniz olan gününüzün çoğunluğunu kapsayan aktiviteler vardı ama artik onlari yapamamaktasinizdir !
Çünkü zamaniniz yok .
Bu eski onceliklerinizi her yapacak oldugunuzda, baska bir yapacağiniz iş cikar sizde bir tercih yapar o olmayan zamaninizi yeni onceliğinize ayirirsiniz.
ekitap olarak satıyorlar
YYLDGBDD
Yorum yok long devam gaddar bir disiplinle devam
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri