Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Dün kapanışa yakın açtığım sortların helvası yendi.
Tekrar açacam ama aması var,bugün yarın vade sonu bu paladan her türlü numara beklenir.
tüm forum sakinlerine günaydın. Sayın halojen 4 nolu tepeyi tamamladık ve feyk'i mi bekliyoruz yoksa 4 nolu tepe daha gelmedimi ? Tşk.
Gunaydın arkadaslar,
bende piyasayı izliyorum da vade degişimi ile guzellikler olacagını dusunuyorum.
ki yarınkı kapanısta cok farklı yerlerde olacagımızı dusunuyorum.
Ustad halojene katılıyorum son tango konusunda ancak bendeki verilerle yukselis xu100 icin 61,400 e işaret etmektedir. belkide bu dalganın sonunda degişik feyk atılacak bilemiyorum. yinede kısa olan arkadaslar max dikkat etmeleri gerekir..
ben agıstosta 70,925 ten uzuna gecip sansımı deneyecem..
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Perşembe günü ispanya ve fransanın tahvil ihaleleri var.. Dün italyanınki iyi geçmemiş..
Piyasalar rahatsız .. Her ne kadar sistem sorunu yok densede .. sonucu görmek isteyeceklerdir..
Bizimkide onlara ayak uydurmak zorunda..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Pariteler cok susukun kaldı? yon nedir sizde
[quote=catedral;257731]Perşembe günü ispanya ve fransanın tahvil ihaleleri var.. Dün italyanınki iyi geçmemiş..
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
feyk atak kısa kaldı.. biraz daha gitmeliydi.... düşüş bu şekilde devam edecekse fazla marjı yok.. %10'u geçmez...
72.500/750 beklentim sürüyor... 69.50 altında pes ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri