Cumleten gunaydın.. bol kazanclar..
Cumleten gunaydın.. bol kazanclar..
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
haziran vadenin son haftası.... ve son bir hamleleri kaldı...
helal olsun.... müthiş bir zamanlama py'den yine... nisan 2008 online.... şelale yeni vadeyle başlar yüksek ihtimal... kısa bekleyenler bu hafta sıkıştırılır...
herkese günaydın...
Herkes icin hayirli ve bol kazancli bir hafta olmasini dilerim...
garan tekrar 7,20 yi dener vadelide 72 bin kapanış yapar mutlu son bu olsa gerek)
Kısalarla devam.. ortalama 70.800 den kekstra kısa..
Bakalım ben mi o mu keks olucas..
apsd de ye göre önemli bişi yok.. karşılıklı pozisyon kapanıyo.. Ağustos a karşılık açılıyo..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
neredeydik.....
21 haziran... (geçen hafta başı tepe olduğuna işaret etmiştik....)
nerelere geldik.....![]()
28 haziran....
yalnız,, bu sefer yeni tepe gelebilir...2008 nisan'da gelmemiş... izleyelim bakalım....
halojen abey nisandan sonra abi öyle çok düşmemişki üwww 43 den 32 ye gelmiş üwww yüzde 25 düzeltiyorum iyi rakam :Pp üwww hergün düşmüş üwww tam trend yav üwwwwwüwww
şimdi bu tür düşüşler geçmişte minimum %30 civarında geri almış, gene asgari bu miktarda bir düşüş bekliyorum, azı olmaz ama daha fazlası olabilir...
bence kısa da uzun da bu hafta sıkıntı yaratır... hem yapı gereği, hemde vade sonu olması açısından...
bu 4'lü NU yapısını hayli fazla kullanıyorlar.... gene en son nisan 2010 tepesini bu şekilde bulmuştuk, 75.200-700 aralığında....
ciddiye almak lazım....
ve bu yapıdaki ortak özellik, 4 nolu tepe de tamamlandıktan sonraki düşüşe müteakip tekrar piyasanın feyk bir atak yapması.... şu an bunu yaşıyoruz...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri