böyle olmuş, bitlenmek pirelenmek işimiz,....çok uğraştırdı şerefsiz,...
böyle olmuş, bitlenmek pirelenmek işimiz,....çok uğraştırdı şerefsiz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indi emeğine sağlık.....çok teşekkürler.....çok değerli bilgiler....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aynen indi normalde kısadan kazanmamız lazımdı bu iki gün vermedi.....bende pozu azalttım 1/6 kısa .geçen çıkışta yaptığım hatayı yapmayım dedim .geçen sefer çıkma ihtimali fazlalaştığı anda pozumu azaltmamıştım....10 gün süründürdü ve alacağım kaldı..Hatalar ders almak içindir İNŞALLAH ders almışımdır......Saygılar.....
Herkesin iyiniyeti icin cok tesekkür ederim,hepinizi cok seviyorum..Indi süpersin ,sendeki bu bilgiyi gördükçe kıskanıyorum,sen bu iş için yaratılmışşın bence...![]()
guzu ne demiş hiç bir şey göründüğü gibi deeldir, demiş,.....
ben size sunumum da subjektif deyilim, objektifim, bunu sağlam temeller üzerinden yapıyorum, değerlendirmeler nesnel, kendi iç tepişmelerimden uzaksınız böyle bilin, sonuçta günün sonunda dönüp yazdıklarımıza baktığımda tamam diyorum, rahatım, omuzumdan yük kalkıyor işte o zaman,....
gece seansına bakın kimler gelmiş
ben genelde gündüz gece burdayım ama sizi görünce şaşırdım elsock1 ve İndi abi
bu gece uyku tutmayan çok galiba
bende her gece gündüz ne haltlar yemişim gene diye ekrana bakıyorum![]()
bak benimde yaptığım arge çalışmaları, gecenin bu saatinde, ....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri