Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Fxci,
Mentalray'i kutluyor, bir ara çaya bekliyorum![]()
gol olur... yani benim sistem öle dii şimdi.. en az bi 800 point beklentisi var bakalımsabah sabah çarpmış olsada beni sistem sistemdir..
325 al virdi.. üvvv uysammı uymasammı yoksa hiç görmesem mine güzel cuma günü flat flat bekliidim
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sayım son durum ibre yukarı döndü bence tahminim ... diğer sayım exx olmadı hala ... pozum yok .. don gömlek flat ...hava sıcak .. üvvvvvvvvvvvvv
![]()
aşırı güçlüyüz. sanırm kapanış 71300 civarı olucak.sallıyorum fiyatı ciddiye almayın.
http://sistemlivobcular.blogcu.com/
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Flaş Flaş Flaş....Unlipat'ın fotografdakilerden hangisi olduğunu çözdüm...
1) Buyrun aşağıda fotograftan zoom ettiğim fotograf çekiliş tarihi var... 17 Temmuz 2001...
2) Aynı resideki beyaz tüylü arkadaşı zoom edince de bir hayli yaşlı olduğu görünüyor. Aradan geçmiş 9 yıl. Bu ırkın ortalama yaşam süresini düşündüğümüzde tüylü beyaz arkadaş bugün yaşıyor olamazehueheue
Yani siyah yada mor kazaklı olan kişidir Unlipat ...ehueheueheue..Bir de tabi aradan 9 yıl geçtiğine göre az daha kelleşmiş ve göbeklenmiş olma ihtimali var...heueheuheu
Tabi bütün bu varsayımları öldüren bir ihtimal daha var. Fotograf makinesinni tarihi ayarlanmamış olabilir...üwwww
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri