way janına...VOB mum alevi gibi titrek ve ürkek..dax a dokundukları an aşağı doğru az, buraya balyoz vuruyorlar..peee
way janına...VOB mum alevi gibi titrek ve ürkek..dax a dokundukları an aşağı doğru az, buraya balyoz vuruyorlar..peee
BANGA mühim
vay anasını, zirveyi yakalamışık yine.
ulem counter strike diye bi oyun vardı.
networkte arkadaş grubuyla oynadığımız oyunda benim rifle sniper tüfengini almamı yasaklamışlardı.
sebebini şimdi daha iyi anlıyorum![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yalnız bıraktınız yine beni mendillerimle başbaşa.. yok mu hiç omzunda ağlayacağım ayu bir kardeşim..![]()
arkadaşlar MS te 5 dk datalar bana yanlış geliyor sizde de öyle mi?
9:20 barından sonra 9:30 barı var 9:50 den sonra 10:00 barı var falan.matrikse bakıyorum sorun yok.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bir kez daha 70100 görebiliriz,altı kalışlarda şelale hanım çıkabilir...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri