dur patron korkutma longcuları.bari bende yükseliş sayımı veriyimde longcuların içi ferahlasın
bu arada resmi upload ederken vermişler dowa
10163 ü 1.(v) kabul edin :P sazan abininde topiği kirletiyoz ama kusura bakmaz inşallah. gençleri idare et abi
patron resmi yeniledim. üstelik PU bile var. bizdeki güçlülüğün bir anlamı olmalı![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sevgili Arkadaşlar,
Sayımlarınızı görmek beni bilakis mutlu ediyor.
İlk mesajımda bu tür yorum ve eleştirilere hep açık olacağımı belirtmiştim.
Pazartesiden başlayarak 25 gün civarı tatilde olacağım.
Bu yüzden No Vob, No Forum, No Doplantılar (öargth), No Internal affairs of Turkey.
Yes Kızım, Yes gültür, No Sea and sun (üww).
Topiği boş bırakmazsanız bilakis sevinirim.
Ahha dopiğe yazınca Sazan sapıtmıyormuş diyecekler için uyarılar :
No Geyik
No EW Kötüdür (Gendi bilgileri dahilinde yorum)
No EW Kötüdür (Pretcher ve Nelly ve hatta ünlü trader bilmem gim ööle diyor tarzı)
Yes Sayım
Yes Eleştiri (Dalgaların pozisyonu ve dogruluk olasılığı hakkında)
Yes Kendini geliştirmek isteyenler için fikirler
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Merak etmeyin sn.Sazan yokluğunuzda Selçuklu gözü gibi bakacaktır.
İyi tatiller..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
He artık onu olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.
Yapacak bir şey yok.
Şaka bir yana eğer sistemi %60 ve üstü getiride ise ve optimize etmiyor ise, boynuz gulagı geçmiş demektir.(Hep geçecem derdi rahmetli)
Yarım saattir sistemimin getiri grafiğini oluşturmaya çalışıyorum. Wireless'da datalar geliyor, sistem tester'a çalıştırınca matrik gitleniyor. (fu** Matrik)
Sözsel grafik vereyim.
Efenim 1 Hazirandan bu güne getiri grafiği aynı noktada duruyor. (1 kazandırıyorsa 1 kaybettiriyor)
wwww. Bu hiç olmamıştı. Alışık değilim.
EW terminolojisinde gonuşacak olursak, her bir three'si flat olmaz üzre triple combination.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bir de Astatin , bir önceki mesajıma yarım saat içinde cevap yazarsa, acilen başgöz edek derim.
az sonra gelir abi ... farelerle falan uğraşıyo o şimdi başka dopikte ...
Tahrik sebebiyle yazıyom mecbur...
%58.96...üwwwww...(şu an MTX deki periyot boyunca)...<%60....üwwww
aşkolsun patron opt yokgireni çıkana, haşırtı huşurtu, consecutive haşurtu yazıyoz anında
...yaw patron bonuz kulak met - a - for - i geyikti yaw...sistem trading teknik mevzularında sen benden ölçmesini bile beceremediğim mesafe kadar öndesin..lafı olmaz eyle bir karşılaştırmanın(tatilden bize ne alcan
)
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri