artık avroya göre bakacam, avro iyi iş, kötü bu çünkü, kovboydaki kravat, sıkarda gevşetir de, yeni hamlem avroya göre olacak,....
artık avroya göre bakacam, avro iyi iş, kötü bu çünkü, kovboydaki kravat, sıkarda gevşetir de, yeni hamlem avroya göre olacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
[quote=ordi;255248]günün özeti böyleydi, izleyen kazanıyor,......iyi iş![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi akşamlar,
EUR/USD 60 DAKİKA
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
niye sabah söylemiyon 1.22 destekdir diye yerine crash diye çığırıyon.
Ben söylüyom bunu.
altındaki destekde 1.21 miş bak.
Bunları yazmışım bugün.
Oraya görünce 1.29 görecez, unutma.
Sende sonradan asmaya devam, herşey olunca.
Selam İndi Boss. Topicler arası ziyaret. Kayahanın peşindeyim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iyi kaptanlar sistemler bozulduğunda müdehale edebilendir, düşünün uçak örneğin otomatik plt falan uçuyor, o ara bir arıza altimetre kıl tüy, kaptan orada belli oluyor, onun için parmak üflemek şart,
mesela zirve 73450, sistem 71625 sat, 2000 puvan, at 1000 puvanı çöpe, kalır 1000 puvan, tüh vah demeye yeterli, benim al dan çıkışım 72550 idi, erken kalksa idim 73000 belki yakalardım, çok değişir, 73000 den sata döndüğünde kapanış 72250 yapmış, rahatsın artık, bu gün 70550 pireler uçuyor şimdi, onun içün yazanları takip çok önemli,....topik iyi gidiyor, sanırım fayda üretiyoruz, önemli olnda bu, madem topik yapıyoruz bu önemli,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri