72075 den beri tepkideyiz,
72075 den beri tepkideyiz,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kaya tülden gecelik ve arkasından gözüken vücut hatları bu yazdığın, işte tutkal bunu sağlıyor, düğmeye basan tutkalı esirgemiyor, işte bunu anlattım, karşılığında açıldıkça açılınıyor saçıldıkça saçılınıyor, komşularla sıfır problem kum çuvallarının arkasında başarılıyor olsa gerek,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üç düğmeye birden basıldı,
bu düğmeler belli,
şurdan anlıyoruz,
1.düğme
her türlü açılımlar,
anayasa paketi,
referandum,
2.düğme
bunlara rağmen artan terör,
8.maddenin reddi,
3.düğme
cd olayı ve muhalefetteki değişiklik,
şimdi terör le sopa gösteriliyor, havuç açılımlar deniyor, hesap tutmassa yeni ady bu deniyor, para ise sistemde tutuluyor, milli irade şart, bu gösterilmeli, kim gösterirse o kazanır, ama para bu defa kaçar, borsa neyin çöker, anadınıznı,....
71150-175 kademeleri artıyor çünkü buralara 200 den alım yapan ky sl yazdırıyor py bunları alıp 71300 deki mavi dirençi kırdığında soluğu 71750 de alır
71300 kırılımına gücü yetmez ise 70900 denenir ki bu seferde soluğu 70600 de alır
şahsi düşüncemdir gerçekleşsede gerçekleşmesede beni bağlar
pynin önce yatay girmesi için 71200 den 400 puvan alınması, boğaya dönmesi içinde 71750 üstünde kalınması gerekiyor,.....
[quote=indregandi;254926]bir önceki trendde bu forumun alayını yakaldı, kendini alıp dağa vuranlar oldu, ordiyle biz en son gruptaydı, 68 kuşağı yani, quote]
dün akşam beni unutmamışın daha doğrusu yaşadıklarımızı unutmamışsınız bunun için ayrıca müteşekkirim abi.
ayrıca, anlayana çok ince bir yazı (hataların nasıl yapıldığına, algıların nasıl değiştirilip doğmatik kafayla hareket ettiğimize dair)
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
günlüklerde zayıflıyor, ağa bugün yukarı taşırsa rahatlar, aşağıda bırakırsa tern sonlanır, bu gün itibarı ile, değdiler biribirine,.....
%4.62 dayamıştı stock ve ordi, beklentimiz bu defa dayayan tarafta olmaktı ancak şartlar zayıfladı,
Artık parite hareketlerini, 1.2272 ile 1.2261 arasına aldım, durumu zayıflıyor
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri