1-2 gün içinde inmesi gereken min nokta 71bin... dün 70.600 idi... eşik yükseliyor...
şimdilik asayiş berkemal... gevşeme ve akabindeki atağa bakıp tekrar yorum geçeriz... kısa için şu anda sebep yok.. kolay gele..
catedral teyze ve halojen abi sizler boz abimizin yokluğun da fikirlerinizi bi şekilde yansıtırsanız sizlere dua ederiz
Brükseldeki toplantı sonrası açıklamaları bekliyolardır.. Şimdilik yukarı gidiyolar gibi..
Bizimki yurtdışı ve euro yukarı yaparsa 73.000 leri zorlayabilir.. Ben şimdilik oyundan çekildim.. Açıklamalar gelsin diye bekliyorum..
Sonuç dersen.. Açıklamalardan sonra bi yukarı yaparlarsada.. Beklenti bitti muhabbeti olacaktır..
laf aramızda kimse duymasın.. Aralarında kadın var.. Kadın ekonomist falanda değil.. Fizikçi.. Bir de maddi olarak üstün konumda.. Sonucu sen düşün artık![]()
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
72.500 düşüşünün tamamını geri aldı.. 72.6xx ler üstünde saatlik 2 kapanış yapmazsa buralardan dönecektir..
Yok bugünkü kapanış bu seviyenin üstünde olursa zirve denenir diye düşünüyorum..
Yarın da fdow da vade sonu.. Onlarda yukarı zorluyo..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
nereye gidiyoruz 80 bine mi ? pala'nın MC. diye bir sekreteri varmış bu gidişle tanışıcaz galiba (deneme için 71.100 den kısalmıştım)![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri