herkese günaydın.
son sert düşüş saatlik ve üzeri grafiklerdeki TOBO grafiklerinin şekillerini bozdu. ama tabi formasyoncuları avlamak bizimkilerin huyu.
bakalım bu hafta needecekler.
cuma günkü kapanışı kaçırdığım için istemeden long kaldığım €/jpy longlarım stop oldu. haftaya kötü başladık.
toparlarız inşallah.
herkese iyi bir hafta diliyorum. bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın hayırlı işler bol kazançlı haftalar
Herkese hayırlı haftalar olsun,
yine gaple başladık,kar yok ama zarar da yok..
gaple başlayan günle daytrade zor gibi gözükse de ,önceki günlere baktım ,pek te öyle değil,ilerleyen saatlerde piyasa bayağı hareket etmiş..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
cuma gününnün karına güvenerek geceye long girmiştim.Pela hemen cezayı kesti.Ama ben stoplanmadım.Sistemimin satta olduğunu bilsem de 66500 ler aşağı geçmeden stoplanmayı düşünmüyorum.Uzun devam şimdilik.Bu pozumu karla kapatabilirsem daytraderlığın en büyük savunucusu ben olacağım.geceye poz bırakmaya hayır mitinglerine katılacağım![]()
uzadım bakalım .. yakın istop ...
2013,00
kapattım flat ..
2013,00
herkese gunaydın...saalam gep ,kara pzt sıyı getırcek mı...66900 önemli destek bende..ortalamalardan çok uzaklaştı...küçük çaplı longumla hala beklıorum...allahtan kaldıracım dusuk su anda...bakalım testere dewam mı edecek ,yoksa crash in da hauz mu..
herkese hayırlı kazançlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
herkese günaydın ve bol bol kazanclar , data hatlarında problem var galiba simdi girebildim , allahtan poz yok ( bi miktar altın ve ıccık doları saymazsak )
güzel bi gün olur ins herkes için...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri