Selam millet,
Boğalar, ayılar, tilkiler bitti şimdi bir de köpekbalıkları çıkmış.
Burada yazdığı gibi ben trend değişmeden trendin değişeceğini anlayabiliyorum bu işi çözdüm diyen var mı?
Ebook yazmışlar 89TLye satıyorlar.
Satın almayın da sadece sayfada yazanlara bir bakın!
Yatırım camiaası nerelere gidiyor anlamış değilim.
Beden ve ruh sağlığınıza iyi bakın görüşürüz.
10-Bu site veya Köpek Balığı Tekniği E-Kitabında anlatılan bilgilerin veya eğitimlerin kişiden kişiye değişebileceği ve sizin çalışmanızla, bu işe vereceğiniz emekle gelişeceğini bilmeniz gerekmektedir. Bu site ve site aracılığıyla satılan kitap kimseye para kazanma garantisi vermez.Sorumluluk Sınırları / Garantiden Feragat
Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı Borsada Köpek Balığı Tekniğini 89 TL (Türk Lirası) karşılığı Xticaret.com firması tarafından ödeme alınmak koşuluyla satılmaktadır. Satın aldığınız bu elektronik kitap karşılığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne % 10 stopaj ödenmektedir.Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nı satın aldığınız ve sağlıklı bir şekilde ürünü açabildiğiniz anda Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı sahiplerinin size karşı sorumluluğu bitmiştir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı bu konulardan sorumlu değildir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nda anlatılan yöntemlerden yaşanacak yasal sorunlardan kopekbaligiteknigi.com ve Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı sahipleri sorumlu değildir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nda yer verilen firmalarla ve o firmaların internet siteleriyle kopekbaligiteknigi.comve Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nın herhangi bir ortaklığı veya başka türlü bir bağı yoktur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
EFGnin durumunu hala eFG gibi bir ya da bir kaç kurumu takip ederek para kazanılacağını düşünenler olduğu için yazmıştım. Yok öyle bir şey. Takas makas hikaye aslaolan fiyattır.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Merhabalar;
54.800 seviyesinin AŞAĞI kırılması ise 69.100 sevıyesınden KISA pozısyon actım.
53.300 sevıyesının kırılması durumunda KISA pozısyonlarımı bozmayı dusunmuyorum. Aks taktırde bu noktaya gelır ve burası destek gorevı yaparsa pozısyonlarımı kapatacagım.
STOP noktam su an ıcın 55,000 sevıyesının (69.600) yukarı gecılmesıdır.
UZUN pozısyon acabılme noktamı tekrar 55.800 sevıyesının yukarı gecılmesı durumuna revize edıyorum.
Bu aranın karar bandı oldugunu ve herkesın cok dıkkatlı olması gerektıgını daha oncekı yazılarımda belırtmıstım.
Herkese bol kazanclar dılerım.
Günaydın,
7 Haziran Pazartesi "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Euro-Zone Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Haz) 11:30 -7 -6.4 Yüksek
GER Fabrika Siparişleri (y/y) (Nis) 13:00 %25,4 %26,1 Yüksek
USD Fed-Simon Potter'in Konuşması (Hartford, Connecticut) 15:00 Düşük
USD Tüketici Kredileri (Nis) 22:00 $2Mlyr Yüksek
İyi Haftalar..
En az 3 HİSSE...
Günaydın....
IRAN, GAZZE`YE INSANI YARDIM MALZEMESI
GONDERILECEGINI BILDIRDI.
IRAN KIZILAYI, ILAC VE GIDADAN OLUSAN YARDIM MALZEMELERININ
FILISTINLILERE ULASTIRILMAK UZERE BIRKAC GUN ICINDE YOLA CIKARILACAGINI
ACIKLADI.
YARDIM MALZEMELERININ MISIR UZERINDEN REFAH GECIDI KULLANILARAK GAZZE
HALKINA TESLIM EDILECEGI BELIRTILDI.
INSANI YARDIM MALZEMELERIYLE DOLU BIRKAC GEMIDEN OLUSAN FILONUN YOLA
CIKARILMASI ICIN DE HAZIRLIKLARIN SURDUGU KAYDEDILDI.
FILISTINLI HASTA VE YARALILARIN TEDAVISI ICIN ISE AMELIYAT ODASI DAHIL
TAM TESEKKULLU BIR HASTANE GEMISININ SAGLIK PERSONELIYLE BIRLIKTE GAZZE SAHILINE
GONDERILMESI ICIN CALISMALARA BASLANDIGI BILDIRILDI.
IRAN KIZILAYI, ULKE GENELINDEKI 3500 SUBESI ILE BANKALARDA ACTIRDIGI OZEL
HESAPLAR ARACILIGIYLA HALKIN FILISTINLILERE YARDIM KAMPANYASINA KATILABILECEGINI
ACIKLADI.
OLDUGU BELIRTILMISTI.
DINI LIDER AYETULLAH ALI HAMANEY`IN DEVRIM MUHAFIZLARI DENIZ IRAN DEVRIM MUHAFIZLARI`NIN GAZZE`YE INSANI YARDIM GOTUREN GEMILERIN
GUVENLIGINI SAGLAMAK ICIN GOREVE HAZIR
KUVVETLERI`NDEKI TEMSILCISI ALI SIRAZI, ``DEVRIM MUHAFIZLARI, TUM GUCU VE
IMKANLARIYLA DUNYANIN HER YERINDEN MAZLUM FILISTIN HALKINA INSANI YARDIM GOTUREN
OZGURLUK VE BARIS KONVOYLARINA ESKORTLUK ETMEYE HAZIR`` DEMISTI.
-AA-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cümleten günaydın bol kazançlar ...
2013,00
İran'dan Gazze'ye insani yardım konvoyu
![]()
Filistin intifadasını savunma komitesi genel sekreteri Hüseyin Şeyhülislami, İran'ın Gazze'ye yönelik muhasaranın kırılması için insani yardım konvoyu göndereceğini söyledi.
El'Alem kanalına demeç veren Şeyhülislami, İran'ın bu amaçla en yakın bir zamanda yardım konvoyunu Gazze'ye göndereceğini söyledi.
İranlı şahsiyet, terör rejiminin Gazze'ye yönelik muhasarasının insanlığın ayıbı olduğunu belirterek bu duruma daha fazla tahammül edilmemesi gerektiğini bildirdi.
Bu arada İran İslami şura meclisi milli güvenlik ve dış politika komisyonu üyesi Abidi, mazlum Gazze halkına yardım ve destek sağlamak üzere İranlı milletvekillerinin şimdiden kayıt yaptırmaya başladıklarını açıkladı.
Abidi, bundan önce Gazze şeridine karadan tek giriş yolunun Mısır topraklarına açılan Refah sınır kapısı olduğunu ve bu kapının da Mısır tarafından kapatıldığı için İranlı milletvekillerinin bölgeye giriş yapmalarının mümkün olmadığını, ancak son günlerde Mısır yönetiminin uluslararası baskılara boyun eğerek Refah sınır kapısını açmasının ardından şimdi, Gazze’ye girmenin mümkün olduğunu, bu yüzden Gazze’ye çok sayıda konvoyun gideceğini tahmin ettiklerini ifade etti. 06/
http://turkish.irib.ir/haberler/iran...C4%B1m-konvoyu
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Gunyadın beyler short ıcın gec mı kaldık ?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri