Sayfa 1338/3250 İlkİlk ... 3388381238128813281336133713381339134013481388143818382338 ... SonSon
39000 sonuçtan 16.045 ile 16.056 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Fibo pencere içindeki 24-7 Haz. çalkantı devam ediyor.

1100-1110 görüldüğü gibi sorunlu bölge. sp, Dow 200 günlük ortalama, Nasd** 21 günlük ortalama (2300 direnç)

Olumluluğun devamı yukarıda yazılanların geçilmesine bağlı.

Ya burda çalkalayarak mal alıyorlar. Yani 25 i dip.

Ya da burası pazartesi dahil tepe yapacak. Yani 24-7 arasındaki bir tarih tepkinin tepesi olmuş olacak.

Sonrasında 1 Temmuza kadar aşağı veya yukarı 1 trend göreceğiz.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. 5 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

sistem satda..ama 68700 den kapandım güzel bir haftayı geride bıraktık..

4. 2 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google’a yasak

yuh be...youtube yasak..google yasak..kapatın web i olsun bitsin..

birde suudi arabistan,çin,iranla alay ederiz..ne farkımız kaldı...
    özgür düşünce önündeki tüm engelleri kınıyorum..

hukukdaki yasakcı ve totaliter kararları şiddetle kınıyorum...
    askerlik yaparken,efendim geçmiş zamanda hürriyet gazetesi kolordu komutanı hakkında olumsuz bir haber yaptığı için tüm ilde askeri kantinlerde hürriyet yasaktı..

karara bak..

bizde garip bir mantık ve işleyiş var..

ADD BAŞVURUSU VAR

2009 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) dünyanın en büyük internet arama motoru Google'ın kapatılması için başvuruda bulunmuş...

---------

Çok yazık, muasır medeniyetleri, çağdaşlığı,bilimi savunan Atatürkçülük kimlere emanet kalmış...

hala 1920 model kafayla devam ediyorlar nato kafa nato mermer...

6. 5 Kullanıcı sovalye tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ADD BAŞVURUSU VAR

2009 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) dünyanın en büyük internet arama motoru Google'ın kapatılması için başvuruda bulunmuş...

---------

Çok yazık, muasır medeniyetleri ve çağdaşlığı savunan Atatürkçülük kimlere emanet kalmış...

hala 1920 model kafayla devam ediyorlar nato kafa nato mermer...
    bu mantıkla yakında internet falan kalmaz..hatta yabancı tv kanallarına da sıra gelir.

8. 2 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür
    2.428 Yazısı Teşekkür aldı

Fethullah Gülen'den Gazze yorumu

Fethullah Gülen, Murdoch'un Türkiye'yi günlerdir yerden yere vuran Wall Street Journal gazetesine Gazze ile ilgili Pensilvanya'dan röportaj verdi, yardım filosunu eleştirdi!

gazetevatan.com

Fethullah Gülen, İsrail konusunda Türkiye'yi günlerdir yerden yere vuran Wall Street Journal gazetesine Gazze yardım filosuyla ilgili röportaj verdi.
    Yardım filosunu sert şekilde eleştiren Gülen, "Organizatörlerin İsrail ile yardımın gönderilmesi konusunda uzlaşmaması otoriteye başkaldırıdır. İzin alınmalıydı" dedi. Gülen, uzun bir adaradan sonra ilk kez fotoğraflarının çekilmesine de izin verdi.

OTORİTEYE BAŞKALDIRI ANLAMINA GELİR!

İşte Gülen'in Amerikan gazetesine verdiği röportajdan çok tartışılacak sözleri:
    "Haberlerde izlediğim şey çok çirkindi. Organizatörlerin İsrail ile yardımın gönderilmesi konusunda uzlaşmaması otoriteye başkaldırı anlamına gelir ve çok meyve veren sonuçları olmayacaktır. Ben İHH'nın ismini yeni duydum.Bu grubun politize olup olmadığını söylemek zor."
    Bizim hareketimizden birileri Gazze'ye yardım göndermek istediğinde mutlaka İsrail'in iznini almaları gerektiğini söylüyorum. En iyisi bu işin sorumlusunun kim olduğunu tespit etmek görevini birleşmiş milletler'e bırakmak.."

F 16 FOTOĞRAFI

WSJ Gülen'in evinde bir Türkiye haritası, Boğaz üzerinde uçan bir F16 jeti ve Kuran'dan ayetler bulunduğunu, kendisini bir apolitik öğretmen olarak tanımladığını yazdı. Gülen, "Ben kendimi takipçileri olan birisi olarak görmüyorum" dedi. Türk polisinin yüzde 70'inin Gülenci olduğu iddiasına ise, "Böyle bir iddiayı ancak insanların zihinlerini okuyarak doğrulayabilirsiniz. Ben bazı resmi görevlileri görevlerine rağmen beni takip etmelerini söyleyecek bir grubunlideri değilim" diye yanıt verdi. Ben hiçbir siyasi hereketle bağlantlı değilim. Ben sade bir Türk vatandaşıyım" dedi. "Ancak yerel siyasetçilere destek vermek İslami gelenekte vardır. Bu hem İslami hem de insani bir görevdir. Amerika'da bazı insanların Türkiye'nin radikalizmin merkesinde olduğunu söylediklerini duyuyorum. ABD'de kurduğumuz yeni federasyon Türkiye'nin gerçeklerini diyalog aracılığıyla açık görüşlü insanlara sunmaktır" diye konuştu.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür

Fethullah Gülen, İsrail konusunda Türkiye'yi günlerdir yerden yere vuran Wall Street Journal gazetesine Gazze yardım filosuyla ilgili röportaj verdi.
    Yardım filosunu sert şekilde eleştiren Gülen, "Organizatörlerin İsrail ile yardımın gönderilmesi konusunda uzlaşmaması otoriteye başkaldırıdır. İzin alınmalıydı" dedi.

evrensel degerler herşeyden üstündür hoca..
    amborgoyu koyan zaten israil..adamda ne insanlık ne vicdan var..dünyanın önünde 18 ay önce fosfor bombası bile kulanadı..

kim olursa olsun bu zulmu haketmez.bu konudaki konuşmalarını kınıyorum....oturduğun abd de medyaya hoş görünme şekli vermişsin...
    valla hoca ! israil basını gibi konuşmuşsun..

11. 1 kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür

Gandi 'roadshow'a çıkıyor!

CHP iktidar olması halinde uygulayacağı ekonomi politikalarını uluslararası finans ve ekonomi çevrelerine anlatmak için uluslararası roadshow’a çıkıyor.

Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ile güçlü bir rüzgâr yakaladığı ifade edilen CHP, uluslararası arenada da kendisini anlatacak.

Edinilen bilgilere göre CHP önümüzdeki günlerde uluslararası yatırımcılar, yatırım fonları ve bankalarına iktidara gelmeleri halinde uygulayacakları ekonomi politikalarını anlatmak için roadshow’a (tanıtım turu) çıkacak. Edinilen bilgilere göre roadshow isteği uluslararası yatırım fonlarından geldi. Bu isteği şimdi CHP yönetimi değerlendirecek ve hangi ülkelerde roadshow yapacağını kararlaştıracak. CHP yetkilileri uluslarası yatırımcılardan gelen bu isteği “CHP’nin yakaladığı rüzgârı uluslararası yatırımcılar da ciddiye aldı. Türkiye’nin gelecekteki ekonomi politikalarını öğrenmek istiyorlar” şeklinde yorumladı.

AKP DE YAPMIŞTI

Genellikle şirketlerin ve ülke hazinelerinin uyguladığı bu yöntemi ilk kez uygulayan siyasi parti AKP olmuştu. Daha sonraki yıllarda da özelleştirme ihalelerinde ve Hazine’nin politikalarını anlatmak için bu yöntem sık sık kullanılmıştı. (Habertürk)

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Yardım filosunu sert şekilde eleştiren Gülen, "Organizatörlerin İsrail ile yardımın gönderilmesi konusunda uzlaşmaması otoriteye başkaldırıdır. İzin alınmalıydı" dedi.

amborgoyu koyan zaten israil..adamda ne insanlık ne vicdan var..dünyanın önünde 18 ay önce fosfor bombası bile kulanadı..

kim olursa olsun bu zulmu haketmez.bu konudaki konuşmalarını kınıyorum....oturduğun abd de medyaya hoş görünme şekli ermişsin...
    valla hoca israil basını gibi konuşmuşsun..

neyse bu sayede belki ulusalcı geçinen kitle fethullah gülen israile hak verdiği için bu insanlık ayıbına daha çok duyarlı olur.

malum bu olayda "sözde ulusalcı" kitlenin sesleri biraz kısık çıkmıştı ve bol "ama" lı cümleler kullanıyorlardı.

fethullah gülene inat olsun diye belki değiştirirler usluplarını

14. 2 Kullanıcı sovalye tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür

ne oldu haber falan mı var..hani cuma bugün...akp davası korkusu her cuma uzuncuları sarar..
    dolarda 160 üstünde..

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

kim olursa olsun bu zulmu haketmez.bu konudaki konuşmalarını kınıyorum....oturduğun abd de medyaya hoş görünme şekli vermişsin...
    valla hoca ! israil basını gibi konuşmuşsun..
    Valla hoca gerçekten böyle konuşmuşsa ilginç, heran yalanlama gelebilir. Ayrıca ben katılıyorum hocaya

Bu arada;

BTK YETKILISI: GOOGLE'A YONELIK KAPAMA VEYA ENGELLEME GIRISIMI YOK - CNBCE

-MATRIKS-
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

17. 1 kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    69.100 üzerinde üstüste 2 gün kapanışı olursa 15 bin puanlık yukarı hareket beklentim var... karar günleri...
    bugünkü kapanış benim için çok önemliydi... bugün 2. gün

aksi takdirde
    69000 altında üstüste 2 gün kapanış olursa aynı dalga yapısını aşağıya doğru beklerim.
    çünkü "günlük cycle" felaket sıkışmış durumda...

19. 3 Kullanıcı sovalye tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür

Fettullahci falan olmasamda hoca cok dogru soylemis. bazilarini cok kizdirmisa benziyor.

21. 1 kullanıcı tutku tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri