Sayfa 1318/3250 İlkİlk ... 3188181218126813081316131713181319132013281368141818182318 ... SonSon
39000 sonuçtan 15.805 ile 15.816 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    545
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    635
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GATE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;

Tahmın ettıgımız uzere yukselıs devam edıyor...
    54.500 sevıyesınden bır kapanıs yaptık.
    Actıgım LONG pozısyonları tasımaya devam edıyorum.
    Sayet AKSAM bır bozulma olmaz ıse yarın 55.000 sevıyesının gorulebılecegını dusunuyorum.
    Yarın su sevıyelerden Long pozısyonlarımı kapatıp pıyasayı ızlemeye baslayacagım.
    55.400-800 bandının gecılebılmesı durumunda 57.200 sevıyesının gorulebılecegını dusunuyorum.
    Sayet bu bant aralıgı gecılemezse SHORT pozısyon ıcın uygun zaman beklemeye baslayacagım.
    Longlar ıcın stop noktamı 53.600 e revıze ettım..

Herkese ıyı aksamlar bol kazanclar dılerım.
    Merhabalar;

Beklentılerımız netıcesınde; endeks cok hızlı bır sekılde 55,000 sevıyesıne ulasmıs oldu. Stratejıme baglı kalarak bu sevıyeden; 68.800-69,000 aralıgından LONG pozısyonlarımı kapattım.

Sonrasında ıse en onemlı gordugum bant aralıgının icinde seyredip bu noktayı geçemeyerek altında kapattık.

Gerı cekılmelerde; 53.800 sevıyesını STOP noktası kabul ederek UZUN pozısyonlarımı yenıden almayı dusunuyorum.

Geri cekılme yasanmaması durumunda; endekste 55.800 sevıyesı; vadelıde ıse 69.800-70,200 aralıgını gecmeden kesınlıkle pozısyon almayacagım. Buranın gecılebılmesı durumunda AYNI noktayı STOP kabul ederek UZUN pozısyon alacagım.

53.300 sevıyesının asagı kırılması durumunda ıse KISA pozısyon acacagım. Su an ıcın bunun olacagını dusunmuyorum; ancak dusuncelerle ıslem yapmadıgımı belırtmıstım.

Anlasılacagı gıbı; 53.300-55.800 aralıgı bana gore karar aralıgıdır. Tum yatırımcı dostlarımın bu arada KAYIP yasamamalarını dılerım.

Iyı haftasonları; ıyı tatıller.

2. 7 Kullanıcı GATE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür
    4.288 Yazısı Teşekkür aldı

merhabalar;
    bır kac bısıı karalayacağım..
    dikkat etmıyor musunuz ne hale geldı bu guzelım topik...halbukı 2 -3 ay once ne kadar guzeldı...parmakla gosteroyordu herkes bu odayı...hem saygı,hem geyık hem analız,ve de duygular ucusuyordu yazılarda...2 saat bakmasak 15 20 sayfa gecıorduk kacırdıklarımızı okumak için...

ama bılmıorum ne olduysa bu son zamanlarda herkes baska topıklerde bı orda bı burda dolanıyor..yenı isimler kayıt oluyor..ama paylasım ve analız ıcın dııl...sohbet için bile diil..sadece tesekkur edıp bedava analız kapabılmek ıcın...
    ama vob dan bıraz annayan bı ınsan yorumlarını dınledığı ınsanın mevcut pozunu muhafaza edebılmek ıcın ustune pozisyon temınatının bir buçuk katı kadar para getırmesı gerektiini ve bunların rıskınde bıle primary temınat ve pozuna ulasabılmek ıcın gerı donustekı butun ıslemlerı doğru yapması gerektiğini bilemiyor mu...bunun ne trade le ,ne de para yonetımıyle uzaktan yakından hıcc bı alakası yoktur...ve bu bir utopyadır ...tabı hayattan hıc bır beklentınız kalmadıysa ve gelecek kaygınız yoksa..

doğru işlemı yapmak için bılen bılmeyen kımsenın baskasını takıp etmeye ıhtıyacı yoktur..
    cunku ortada bır sozlesme ya da ortaklık sozkonusu değildir..ve hıc bır ama hıc bır doğru bılgıye yonteme forumda bır ya da bırkac kısıyı takıp ederek ulasamazsınız...bedelını ödemıyorsanız sıze gelen bılgı ya eksıktır ya da yannıs...lutfen bu unutulmasın...

son olarak nacızane sunu sooleyeyım,kuzuyu okumak bana zevk verıyor ama bilgi ve fikir değil...onun o guzel dılıyle suslediği yorumlarını sadece bu acıdan takıp ederım o kadar..
    kımseyı kırmak için yazdıım bı yazı değildir..benı bılen bılır..kırıcı olduysam da şimdi den özür dilerim...
    saygılar...
    --Eksiklik Kendi Özümde--

4. 7 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar;
    bır kac bısıı karalayacağım..
    dikkat etmıyor musunuz ne hale geldı bu guzelım topik...halbukı 2 -3 ay once ne kadar guzeldı...parmakla gosteroyordu herkes bu odayı...hem saygı,hem geyık hem analız,ve de duygular ucusuyordu yazılarda...2 saat bakmasak 15 20 sayfa gecıorduk kacırdıklarımızı okumak için...

ama bılmıorum ne olduysa bu son zamanlarda herkes baska topıklerde bı orda bı burda dolanıyor..yenı isimler kayıt oluyor..ama paylasım ve analız ıcın dııl...sohbet için bile diil..sadece tesekkur edıp bedava analız kapabılmek ıcın...
    ama vob dan bıraz annayan bı ınsan yorumlarını dınledığı ınsanın mevcut pozunu muhafaza edebılmek ıcın ustune pozisyon temınatının bir buçuk katı kadar para getırmesı gerektiini ve bunların rıskınde bıle primary temınat ve pozuna ulasabılmek ıcın gerı donustekı butun ıslemlerı doğru yapması gerektiğini bilemiyor mu...bunun ne trade le ,ne de para yonetımıyle uzaktan yakından hıcc bı alakası yoktur...ve bu bir utopyadır ...tabı hayattan hıc bır beklentınız kalmadıysa ve gelecek kaygınız yoksa..

doğru işlemı yapmak için bılen bılmeyen kımsenın baskasını takıp etmeye ıhtıyacı yoktur..
    cunku ortada bır sozlesme ya da ortaklık sozkonusu değildir..ve hıc bır ama hıc bır doğru bılgıye yonteme forumda bır ya da bırkac kısıyı takıp ederek ulasamazsınız...bedelını ödemıyorsanız sıze gelen bılgı ya eksıktır ya da yannıs...lutfen bu unutulmasın...

son olarak nacızane sunu sooleyeyım,kuzuyu okumak bana zevk verıyor ama bilgi ve fikir değil...onun o guzel dılıyle suslediği yorumlarını sadece bu acıdan takıp ederım o kadar..
    kımseyı kırmak için yazdıım bı yazı değildir..benı bılen bılır..kırıcı olduysam da şimdi den özür dilerim...
    saygılar...
    ATHLON um artizdim,

Ben hep noluyor yafff,niye ben hep konulara Ifransız kalıyorum,bu işlerden birşey anladıysam Arap olayım falan diyorum..
    Bekleyeceksin ikiyyy gözzüm,bekleyeceksin...
    Dos doğru olacan,olduğun kimin görünecen,göründüğün kimin olcen...

Bırak insanlar dilediklerini yapsınlar,yuvarlak çöte psikoloji bırakmadı insanlarda...

Su akar yatağını bulur...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

6. 5 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
    her hafta cuma gunu seans bıttıkten sonna,takıbındekı pazartesı gunu kazandıım parayı nakıt olarak cekerım..elımde gorurum emeğimi..çünkü dokunmak ,görmekten cok daha ustundur ve bu bılımsel olarak kanıtlanmıstır..ve ınsanın, bunun bır bılgısayar oyunu değil de cıddı bır iş olduğunu anlamasını sağlar..bununla bırlıkte prensıplerıme ve para yonetımı ,rısk analızı gıbı (kı bence en önemlısıdır) konulara sıkı sıkı bağlı kalmamı sağlar..

8. 6 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

kazandığınız paranın canlısının değerini bilmeyi kredi kartı örneği ile açıklayacağim...

serbest piyasa ekonomisinin can damarı tüketim dir...insanlar her gün ,bir önceki günden daha çok tüketmelidir ki çark dönsün...ve bu tüketim çılgınlığında insanların kafasındaki acabaları biraz olsun silebilmek için kullanılan obje ise para diil kredi kartıdır...çünkü görsel ve dokunsal olarak şahsi servetlerden eksilmeyi hissettirmez...halbuki bakiyesini cebinde barındıran adam tüketimini de kontrollü yapmak durumundadır...insanlar kredili olarak aldıkları objelerin sahibi zannederler kendilerini..halbuki onlar küçük çaplı lease etmişlerdir aslında alınan herşeyi ve ödünç almışlardır,ta ki ay sonunda borçlarını ödeyene kadar..işte o zaman şahsi servetler cetvelinde aktiflerindedir aldıkları.

işte bu yüzden kredi kartları vardır,işte bu yüzden kredili olarak tüketim çılgınlıkları vardır..ve işte bu yüzden yeni krizimizin nedeni budur...

ps: ha bu arada kredi kartları kayıt dışı ekonomiyi engellemek için faydalı bir objedir konusuna ise sadece ve sadece gülerim..

10. 5 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

kazandığınız paranın canlısının değerini bilmeyi kredi kartı örneği ile açıklayacağim...

serbest piyasa ekonomisinin can damarı tüketim dir...insanlar her gün ,bir önceki günden daha çok tüketmelidir ki çark dönsün...ve bu tüketim çılgınlığında insanların kafasındaki acabaları biraz olsun silebilmek için kullanılan obje ise para diil kredi kartıdır...çünkü görsel ve dokunsal olarak şahsi servetlerden eksilmeyi hissettirmez...halbuki bakiyesini cebinde barındıran adam tüketimini de kontrollü yapmak durumundadır...insanlar kredili olarak aldıkları objelerin sahibi zannederler kendilerini..halbuki onlar küçük çaplı lease etmişlerdir aslında alınan herşeyi ve ödünç almışlardır,ta ki ay sonunda borçlarını ödeyene kadar..işte o zaman şahsi servetler cetvelinde aktiflerindedir aldıkları.

işte bu yüzden kredi kartları vardır,işte bu yüzden kredili olarak tüketim çılgınlıkları vardır..ve işte bu yüzden yeni krizimizin nedeni budur...

ps: ha bu arada kredi kartları kayıt dışı ekonomiyi engellemek için faydalı bir objedir konusuna ise sadece ve sadece gülerim..
    Katılıyorum...bu nedenledirki siyasi irade konuya çözüm aramış "bulmuşda sanırım" kredi kartıyla borçlanmayın,tüketici kredisi kullanın diyorlarlar..

ve fegat limitler dolmuş,vetandaşın ırganacak durumu kalmamış,neden...

Çünki her alandaki insanların gelirleri düşerken,giderleri sürekli artmış...

Aradaki farkı nakit yada mal alımında kredi kartıyla karşılamışlar...

Efendim ihtiyacınızdan fazla niye harcama yapıyorsunuz....

Bakın yoksulluk sınırı rakamlarına ve fakirlik sınırı rakamlarına,madem resmi kurumlar,sivil toplum örgütleri araştırmalar yapıyor,demekki gerçek rakamlar bunlar...
    Birde insanların gelirlerine bakınız,her alanda,geniş toplum kesiminden söz ediyorum...Milli hasılayı götüren % 5 ten söz etmiyorum...

Sonuç belli ...Pastaya devam edeceğiz...
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

12. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
    her hafta cuma gunu seans bıttıkten sonna,takıbındekı pazartesı gunu kazandıım parayı nakıt olarak cekerım..elımde gorurum emeğimi..çünkü dokunmak ,görmekten cok daha ustundur ve bu bılımsel olarak kanıtlanmıstır..ve ınsanın, bunun bır bılgısayar oyunu değil de cıddı bır iş olduğunu anlamasını sağlar..bununla bırlıkte prensıplerıme ve para yonetımı ,rısk analızı gıbı (kı bence en önemlısıdır) konulara sıkı sıkı bağlı kalmamı sağlar..
    her hafta mutlaka kazaniyorum diosun.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

14. 3 Kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kazanmıyor musun?

16. 2 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Akli dengesini yitirdi

14 yaşındaki B.Ç.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla Bursa E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Hüseyin Üzmez’in kendi kendine konuştuğu öğrenildi.

Üzmez, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilecek

BURSA’nın Mudanya İlçesi’nde 26 Nisan 2008’de, 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi B.Ç.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla çarptırıldığı 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını Bursa E Tipi Cezaevi’ndeki revir koğuşunda çeken Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez (77); dengesiz hareketlerde bulununca cezaevi doktorunun talimatıyla Bursa Devlet Hastanesi Psikiyatri Kliniği’ne gönderildi.

1.5 SAAT BEKLEDİ

Önceki sabah saat 10.30 sıralarında cezaevine ait mahkûm otobüsü içerisinde ve jandarma eşliğinde tek başına hastaneye götürülen Hüseyin Üzmez, hastanenin arka kapısından içeriye alındı. Psikiyatri Kliniği önünde yaklaşık 1.5 saat muayene saatini bekleyen Üzmez, saat 12.00 sıralarında psikiyatristle görüştü. Yaklaşık 10 dakika süren görüşmenin ardından Üzmez yeniden cezaevi aracına bindirilerek hastaneden ayrıldı.

SÜREKLİ YAZIYOR

510 gündür cezaevinde bulunan Hüseyin Üzmez’in revir koğuşunda kaldığı son 2 aylık süre içerisinde davranış bozukluğu gösterdiği, koğuştaki dolapları karıştırdığı, kendi kendine konuştuğu, sürekli yazı yazdığı, yazılarını gazetelere gönderdiğini söylediği ve başka mahkûmlara ait elbiseleri giydiği öğrenildi. Doktorun hazırladığı raporun cezaevi yönetimine ulaşmasının ardından Hüseyin Üzmez’in önümüzdeki günlerde İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmesi bekleniyor. (Habertürk)
    http://haber.gazetevatan.com/akli-de...08348/1/Gundem

"PALALARA" DUYURULUR,AYAĞINIZI DENK ALIN,BU İŞİN SONU ÇIKMAZ SOKAK ...

Şeyh Edebalı

18. 5 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nuni apla .. pazartesi dow .. futureler falan kapalımı ?? ... sen bilirsin apla ..
    2013,00

20. 4 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.075
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    294
    Toplam Teşekkür
    72 Yazısı Teşekkür aldı

Futureslar pazartesi TSİ 18.00 de kapanacak TSI salı sabah açılacak

22. 5 Kullanıcı borsa8447 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

sen kazanmıyor musun?
    ben yemeye bamya bulamiyorum, sen ne soruyosun
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

24. 4 Kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri