700 den shortladım...
700 den shortladım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
69725 de...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
aynı yönde poz açmışım emmimle de ben yarısını kapatıverdim cebim kaç gündür mangır görmedi ühühühühhü
bu efege deyyusu zargana avına çıkmış gibi lönglüyor tırstım ben bundan
tırsak zühtü
Kuzu emmii bu deyyus haber göndermiş mudize demişkine gönder bir not haberi kötü sıkıştım kuzu ve çetesi beni oyuyor
haber geldiği içun uşşaglar cört taşımaktan korkarlar gibime gelipduruuu
bu gece bilemedim pazarertesi gecesi kalım barnaklar çalışırmı?
çıkış göstere göstere olurkene iniş pek bi kesici biçici oldu cört açtırmadı deyyuz bu tam onun işi
ulen deyyuz efege 11665 löng açtın neden apds yükselmedi söyle bakem?
kuzu shorta gectı ...ben tetisemedım bu sefer maalesef ...ama goruntu , yani bana gosterılen kesınlıkle long ol dıyor... hedef daha yukarıda dıyor ...gevser ise bunu al fırsatı olarak degerlendır dıyor
Konuyu Toplam 134 Üye okuyor. (43 Kayıtlı üye ve 91 Misafir) jani*, kartal1, ilkokul2terk, kemal52x, truva17, eksper, Snowdrop, marlla, egim, paradigma, tractact, Kennym, account, elstock, esra72, alfaalfa, METEPOSTA, elvin, feridunabi, leventaslan, bubico, TEKE, parite, raymonda, erkmen, maşuk, tırtıl, aliveli, ayyu12, pammin, HASAN34, kafayı_yemis_dusler, NDS, aviator99, rex, borsacim, SeBa, küçük_k, borsa8447
134 vetan evladıyız....bin atlı akınlarda....
69 250 de...cigaramı içirem...o baaa bakıyor pis pis...ben oa bakıyorum pis pis...
Aşağıda kaç bekliyon kuzum...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri