nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı
13/8 deniyorum gayet iyi calisiyor erken sokup tam yerinde cikartiyor bana gore. ama tek kotu noktasi ve kafami kurcalayan sn .teo nun dedigi ussten gidenler yalancidir. bu haliyle 8 oldugu icin cogu kez ustten gidiyor ama trend baslarinda ortadan da basliyor.ornek bugun 5 dklikta 12.30/14.00 arasi. birde su var dik cikarken devam edermi etmezmi sorusunu yada teyidini nasil aliriz sorusunun cevabi bence dx de gizli eger bu ustten geliyorsa adx kesmek uzere buradan analadimg dik bile olsa orada kirilacagi oluyor. sizde bakin ustad sizsiniz.
denemeden fikren söylüyorum. DX çok volatil olduğu için sizi yanıltacaktır ancak DX(8) üzerine Wilders 8 atarsanız ADX oluyor ya... şunu bir deneyin isterseniz DX(8) üzerine wilders 4 ya da 6 atın. Gene DX(8) tabanlı ama biraz daha hızlı tepki veren bir adx türevi elde edersiniz. bu yeni gösterge ile adx'i karşılaştırabilirsiniz.
Ama başta da dediğim gibi denemedim bakmadım sadece teorik olarak konuşuyorum...
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Yer imleri