bu gece merkezler gene paritelere mudahale eder...alıp satarak...
yarın 1000 puanı alır...şerefli ve haysiyetli bi vetan evladı olarak...ANINDA SHORT OLURUM...
anadın nı....
bu gece merkezler gene paritelere mudahale eder...alıp satarak...
yarın 1000 puanı alır...şerefli ve haysiyetli bi vetan evladı olarak...ANINDA SHORT OLURUM...
anadın nı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
zöhtü...
asagıda 12 000 puan var....emme birden deelll yawrim...günnükçüleri yola yola yawrum....sistemcileri soya soya guzum...
POZİZYONEL BORSAYDIYIZ...bunu dün gece uzun uzun anlattım...bul oku....
ne ayı....ne boga...POZİZYONEL BORSA...KURTLAR SÜRÜSÜ VE KOYUNLAR SÜRÜSÜ...
bunnarı uzun uzun anlattım...geriye bakın....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
euro dolar 1.24 i asagı kırmaya çalışıyor...buna hemen izin vermez FED...orderly bi düşüş ister ECB VE FED...
müdahale olmalı...olmazsa...yarın 1000 puan eksi gap yerim...
olacagına oynadım...
pazarertesi günnü yukkarı teperse yukarıda basılır emme hedefe kitlenmeden bitmez bu cört sevdası
az kaldı azzz
löngü unutacağımız zemanlara az kaldı
pala feyk atarsa yapcek birşey yok gereken yapılır
tirexler mideleri tıkabasa doldurdu...pala bizi kırmadı ve > 55,7xx lerde kapattı (pusu noktamız)....haftaya tepkide malları yedire......![]()
Okumammı emmi hepsini okudum kapansın bakalım daxi dowssi pazarertesi vuruşma günü, akşamına löng olabiliyruk daha erken gibim geldi
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fxcim gelmiş...NERELERDESİN BİTANEM...küsmüsün guzuna...dünya güzeli insan...
nassın...
cümleten iyi haftalar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
KAPANIS COK MANIDAR...
55747 cok manidar olmus...
Gunlerden berı uzerınde basa basa durdugum yerde kapattık...
ANCAK DIKKAT EDILMESI GEREKEN COK ONEMLI BIR NOKTA VAR....
GLOBAL CETE (KI BU 5 KISIDEN OLUSUYOR) BUTUN ENDEKS TAHTALARININ KAPANISINI (GARAN; AKBANK; ISCTR ) DIKKAT EDIN COK ORGANIZE BIR SEKILDE ASAGIDAN YAPTIRTTI. BU COK MANIDARDI...
NE DEMEK SIMDI BU? BU HARKETIN ANLAMINI PAZARTESI ANLAYACAGIZ...
PAZARTESI PIYASA YUKARI DONECEKSE; PIYASANIN GEREGINDEN FAZLA PRIMLI GOZUKMESINI ISTEMIS OLABILIRLER; KI OLUMLUDUR VE MAL ALMAYA CALISIYORLARDIR...
YOK PAZARTESIDE PIYASA GEREGINDEN FAZLA ASAGI GIDECEKSE; BU SU DEMEKTIR: ARKADAS BEN ACIGA VERDIM VE BU ACIKLARIMI BURALARDAN KAPAMAYA HIC NIYETIM YOK GUCUM YETTIGINCE ASAGI ZORLAYACAGIM....
ZATEN BU 55.400-55-800 BANDININ ONEMINI BELIRTMISTIM.
ASAGI GECILIRSE SAHSIM ADINA GECEN DIBIN ALTLARI YANI 51.500 LER HEDEFIME GIRECEKTIR.
Uzman Olma Yolunda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri