GEL GEL....İNCİTMİYECEGİM YAWRUM...GEL GUZU EMMİNE...mama verecegim....
GEL GEL....İNCİTMİYECEGİM YAWRUM...GEL GUZU EMMİNE...mama verecegim....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
55,7xx >>> burada pusudayız....tirex camiası....
...bunun altında heyvanın şah damarı kesilir....ziyafetin önayak sesleri....genler ahhhh genler....!!!
kütlettim ve long oldum....69 650....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
tam soracaktım kuzum long dusunuyormusun dıye
bu stoplu haaaa...çünki bu long...nöfret ederim....trendin zıddı...
artık mamayı yedi....yukarı gider kerizzz...ben bunu böyle severek soyuyorum...incitmiyorum...aynı anda orgazm oluyoruz bununla....
1800 puan cepte....kefere parası...halaldır...
kapanışta gömerim 800 puan verir bu...KERİZDİR ÇÜNKİ...ha ha ha
jani artık şortlara ekmek vermez pala buradan ben flat oldum söylim sana yani![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
kapattı...69 850....200 puan kardayım...ossun...
bu kaparken...dow 10 650 de...daks 6101 deydi....
zararlı olan pozumu...1800 puan karla kerize gömdüm...yarında açılışta ne verirse alır...anında SHORTA DÖNERİM...long....nöfret ederim...sevmem...tiksiniyorum...küçük yatırımcı şeyi o....benim işim olmaz onunla...bele olurum...anında dönerim....
böylece...
29 000+1800=30 800 puan bu topikte guzu cebe attı...4.5 ayda....
slow tradingle....İSTOP asla yok...o ne ula...MARGİN tabiiki var...sistemi ile....
guzudan sevgilerimle....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri