geldim .... 625 short ...
2013,00
kanalizasyon son duurm mavi çizgiye kadar düşme potansı var .... orada tp yapabilirim ...
![]()
2013,00
mavi çizzgi an itibariyle 72050 den geçiyor ...
2013,00
72050 cover flat .. 72075 uzun ...
stop : 71975 altı
tp : belli değil ..
mavi çizgi altında mavi çizgi üstü istop olmak üzere .. koşulsuz kısa olurum ...
![]()
2013,00
bu kadar realize kafi olmalı yukarı gideceksek,zirveden 1500 puan aşağıya geldik.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
aynen öyle düşünüyorum abi .. mavi çizgi önem yeresi .. tepmeli yukarı ... ewsel bakıştada ednin son beşinde olabilirz .. buda yeni zirve demek .... tabi kesin değil ...
gece pozu bırakmayacam yavızhan patron ... .. inandığım yerlerdede hiç çekinmeden güniçi poz açacam ... artık böyle trade edecem ... pela korksun benden .. ehuee![]()
2013,00
gece pozisyonsuz kalmak iyi güzel ama bazende kalmak gerekiyor..
ama saraylı abinin dediği gibi 16 saat kapalı olan bi pazarda gece pozisyon taşımak büyük risk ve memleket Türkiye
portföy büyüklüğüne göre trade şekilleri farklılaşabilir bence..
büyük portföy kırılma anlarında kuvvetli pozisyon açıp güniçinde bile ciddi kar yazabilir..çıtır portföylerin işi zor zira zamana karşı yarış var ve fake işlemlere tahammül mecburen kısıtlı..
netice itibariyle gemisini yürüten kaptan bu alemde
herkese başarılar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
son poz 72000 istop ve kısa ... mavi çizgi kırıldı aşağıya .. 15-5 dk sistemler satta ... crashesagne bir durum var yani .. üvvvv
2013,00
geceye kısamı girsem neşaka şaka .. her gece flat kararımı verdim ben .. ... eheuheuhehue
![]()
2013,00
son durum ... kısa devam şimdilik ... st : mavi çizgi yukarısı .. .tp : bell ideğil
![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri