geceye eldeki cok az cortlarla girdim.....isterse fezaya cıksın komaz..son yaptıgım soygunu asla vermem bu şerroya....pala cortcuyu sevmiyi yalnız.....
geceye eldeki cok az cortlarla girdim.....isterse fezaya cıksın komaz..son yaptıgım soygunu asla vermem bu şerroya....pala cortcuyu sevmiyi yalnız.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
MuglaliZuhtu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster Pala 69 ila 69300 arasında löngçü biriktirmesi yaptı burdan salacak aşağı tespit dogru ... dusundugum gıbı oldu yukarı dehledi ...hemde 1000 puan .... hemen hemen en yuksegınden kapadı ..yarın ,dengeler oyunu kuranların stratejılerıne , düsüncelerine göre degıcek olsada bir mıktar artı acılır sonrasındada salarlar gıbıme gelıyor fib 50 de 70400 ü dener oradanda shortlarız ustad kuzu da short olduguna gore ....
bu çok dogru bi tespitti...böyle yapıp...short actırdılar usaglara 69 000 de...uzun kalarak...
sonra döndü tümünü kesti....günnükçüyü yani...hepsi 1000 puan yedi...
ben diyorum...bu eksper fena oglandır diye...
parite...buna uydu...1150 puan karda şu an....bizide uyardı...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu tür...tulum çıkar ve giydirler....
örf adet ve ehlakımıza zıddır...zinhar namussuzluktur...dinen yasaktır...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
usaglar furuşma giderek kızışıyor....gene bizi kıç üstü oturtur yakında...ha ha ha
bir indiğim var, ona göre yaptım yorumu, diğeri ise bu %6 küsürü temizlemesi lazım, bir diğeri ise up trend hep büyük bir veya bir iki kazık bar sonrasında yukarı çekip geri gelerek cortları sakinleştirip dinlendirme sonrasında başladı,
grafta bu mavi çizgi kırmızı üstünde olursa ayı tersi boğa veya tepkinin devam edeceği gibi düşünülmeli, öte yandan bu %6 küsüre cevap için biraz zaman gerekli düşüncem,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu % 6 da long olan veya long olarak sıkışanların karı alınmaya çalışıldı, bu bizde tek barla yapıldı, + açılacağını bileneler 68-69 arasından cörte yöneldi, bar uzatılarak bunlar terbiye edildi, yani hesaplanmıştı, şimdi longa devam edenler götürülüyor ki, bu günki düşüş onların stobuna yönelikti, bu düşüş aynı zamanda yeni cört açanlara da stop dedirtti, iş yapıldı yani, bu iş avro da ise testere olarak yapıldı ve devam ediyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi akşamlar, her zaman kar bizimle olsun, zararı asla düşünmeyin,....
dow kötü kapamaz ve yarın 70 üstünde kalırsak dünün bugünün şort giyen ky sini keser pala 71de soluğu alırız
dow kötü kaparsa yine aynı terane
keklik avlama yerelerinde dokunmak yok istop yok rivörsingen var
yaww zuhtu gardaşım...
aynen sen gibi düşüniyem..
bugün forma gelemedim emme pelayı iki kere keklik gibi avladım..
ve para sayma bahanesiyle tüydüm..
şinci...
bakacam ağamın gülkuzusu ne etmiş.. sonra graflara bakıcam...
yarında kısmet olursa keklik avına çıkarım..
dünkü şortcuların doğranması daha bitmedi sanki.. yarın 71 denemesi bekliyorum bende..
cümleten eyi akşamlarrr..
71500 den aşşa yapmaz gapı.. pislik olsun..amaç
Tahmın ettıgımız gıbı ne sıs yandı ne kebap....
Realızasyon beklentılerının oldugu yukselısın boyunun korku yarattıgı bır gun ızledık...
Tahmınlerımız uzerıne bugun KOZAA pıyaada endeks kagıtları ıcınde on plana cıktı. Haftasonuna kadar kagıtta hareketlerın devam edebılecegını dusunuyorum...
Bundan boyle; 55.800 sevıyesı asagı gecılene kadar; kagıt bazlı hareketler yasanacagını dusunuyorum...
Iyı gunler dılerım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri