APDS fiyatla arttı 300den shortları kapadım rivörs oldum yine dönecem cörte
APDS fiyatla arttı 300den shortları kapadım rivörs oldum yine dönecem cörte
geldim.....futurelerle bizim durdugumuz yere bakıyorum cortcu doğramaya hazırlanıyor....yok canım bu pala cortcu sevmiyi.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
300 longlar 500de reverse
futureleri gören basıyor cortu....bu kadar cortcu varken nasıl düşecek bu anlamadım...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
525 te karar yeresinde olacak, karar verecek, doğrusu biz vereceğiz, onun ki bellidir zaten,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gelişmelere bakarak, paritede 1.2776-89 hedef duruyor, indikatörde güçlendiğini gözlüyorum, meraklıları ilgilensinler,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bizim içinde 525 karar yeresi, 625 önündeki engel, bu şu demek yukarı karar verdiğinde, 625 in geçilmesi şart olacak, bakın 500 demedim,....
long ve short eşit pastada bence ky bakımından emme dünü hatta önceki 1-2 günü de katmak ve bakmak lazım bu yüzden long ve short karışık gitmek en iyisi, 300 altı short 500 üstü long iyi gibi şimdilik
dov çok götü yerde, ama benimki 9 günlük graf,....cıbıklar 9 günde bir işleniyor,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri