bedava ders...ha ha ha
bedava ders...ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
çözüm...
koyunlar sürüsünde isen...yani tek yönlü mal tasıyorsan....
silahın MARGİN...stop degil...
çünki kurtlar...senin zıddına gittiler mi...ellerindeki iki yönlü maldan dogru yönlü malı karla bosaltırken...öbür yönde kontrat cogaltıyorlar...elleri mahkum buna...tüm koyunlar longa gecerken...agam mecburen short oluyor...ve dönüp dibe kadar iniyor...
margini ödedigin için mal elinde...
AGAMLA BİRLİKTE GÖMÜYORSUN...KARLA....
GUZU....bu anlattıklarımdır....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu topikte izlediniz...9000 puan yedim ama vermedim margini ödedim...o pozizyondan 5000 artı 3400 alarak çıktım.
tading time....35 gün oldu...malda zararda 33 gün yattım...5 günde hepsini bana verdi....
slow traderi anlattım...
69 125 deyiz....keklik avı sürüyor....
selamunaleyküm cümle ahali...
Guzum tebrikler... inletti bayaa ama alacağını aldın.. helal olsun...
bizim son işlemler zarar oldu... tepede oynaştık..verdi aga... tepeye giderken zati kaçırmıştık.. o ara kuzuyu inletiyordu ağa... biz de sevinçliydik...amanın yakalanmadık deyi... amma velakin karlı çıkan guzu oldu.. hakkını teslim edin guzunun... helali hoş ossun.... neyse allahtan bu vob ilen uğraşırkene acemiliğimzden korkak davrandıgımız içün, zarar ufak... kaydadeğmez... lakin başarısız olduk vesselam...
bu arada, benim elim neden şorta gitmiyor hala..onu anlamış değilim..şorttan it gibi korkuyorum yahu... açıp, 300 500 koparırsam hemencecik kapanıyorum.. hastalık oldu vesselam...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
Pala 69 ila 69300 arasında löngçü biriktirmesi yaptı burdan salacak aşağı
dikkat yereleri,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gate...
dedigini yapıyorlar lem...bosluk doldurmuyanları basıyorlar...selodan...kozadan...v.s...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri