Babacan:''esık buyume oranımız yuzde 5 olacak''
-aa-
Babacan:''esık buyume oranımız yuzde 5 olacak''
-aa-
Uzman Olma Yolunda
Dün dowjons yamuk yapmadı ama asyalılar goldmanın gözünün yaşına bakmamışlar bu iresmen REST demek
gemi su almaya başladı bakalım tutabileceklermi suyu kapabilirlermi deliği
yoksa bir gece ansızın tombul barnak gerçek barnaklar olur
cörtten para kazanmak hainlik gibi geliyor bene emme düşman pala olunca helali hoştur cörtün Quzu emmimin dedigi gibi kapitale karşı halkların silahıdır cört
yaşasın cört kahrolsun pala
bugün ve yarın tirexlere iş düşecek....sabah koku algılandı...hisler kesinleşmek üzere....damarlar fokurdamaya başladı.....adrenalin pompalanıyor.....![]()
bagıyorum bagıyorum dünkü çikişi haklı bulamıyorum o zaman cörtler iş yapar deyorum -makasta vardı sabah yelinden beri, cört açılır mı açılır pekkkiii taşınabilirmi?
Quzu emmi pala löngçüyümü cörtçüyümü eğitiyor?
RAKKAMLAR...YÜZDE 7 CIKIŞIN FİBOLARI....
23............69 200....ORASI CALIŞIYOR SU AN....TUTMAZ...
38............68 500....GUZUNUN GÖZ BEBEGİ BU....anadın nı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
cümleten merhaba, günlük te buraya kadar olanlar,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
haysiyetli ve şerefli bi şekilde....agamı acıtmadan öpmeye devam ediyorum....
dün 2600 puanını bugün 800 puanını cepcegizime aldım...paralarını oksuyorum...kefere parası...toplam 3400 puan....dünden kalan 69 200 shortlarımın yercegizi 68 500....ve oradan longcagızımı acarım....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri