550 den kapadım yarısını
550 den kapadım yarısını
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
eksper....
bizim pala...elimden kurtulamaz....yabancı döşüyor yawrum...kaldıraclar nedeniyle zorda....palanın dayanım gücü yok...ELİMDE...AYNI Bİ YUMURTA GİBİ....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
alıcılar
iş 2135
gedik 1003
deniz 786
deutsche 600
destek 482
satıcılar
garanti 1432
credit suisse 1415
ata 1409
efg 735
yfas 466
Short yada Long,iste bütün mesele bu
kaldıraclar...VEBA GİBİDİR YAWRUM....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
DÜNKİ 70 200 MALİYETLİ İKİNCİ GURUBU ÇAKTIM....800 puanı cebe attım...
elimde ilk gurup 69 200 er kaldı....
Bi yerde aniden nga dönecegim şaşırmayın haaaaa.....
bu şerronun işi gücü şotrcuyu düzmeye calışmak....longcuyla hic işi yok......onun ücün cortta karı gördünmü öpecen.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
tekne akıntıya kapıldı....gidemiiii....aneyyyy günlerden > salı....tirexlerin beyninde '' basic instinkt '' sinyalleri algılanmaya başladı....![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri