buralardan, 400 ve üstünden cört,
buralardan, 400 ve üstünden cört,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
efg 17.430 long
tepki sınırları...
fibo 38....69 300 oradayız...100 altına girmiştim...emniyet için....
fibo 50....70 400 de.....
fibo 62....71 500 de.....
ÜÇÜDE MÜMKÜN....
sıralama su olmalı....fibo 38 den fibo 23 e inip...ki bu...67 800 de....oradan fibo 50 ye...ki bu 70 400 de akmaı....oradan fibo 38 e inmeli...69 300...ve oradan 71 500 e çakmalı....
OYUN DÜZENİM BU....BUNU UYGULUYORUM....DALGALARIM BUNNAR....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
anadınıznı, milimetrik elimdeler, kaba taslak yok, her yerden elmdeler, 72800 baca yangını gibi, hani şu inka halılarına benzeyen graflarım vardıya,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
150 falt oldu, 375 üstünden bir daha, adam gibi düşene kadar, indra puvan
69 300 DEYİZ...bu fibo 38....dipten 3600 puan yukarıda şu an...14 30 a kadar bu tutulur....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
ya adam gibi düşecek, 800-1000 puvan gibi, yada kafa göz kırdıracak bana,....böle,
bu arada cuma günkü başarılı performansı nedeniyle seagate tebrik ederim, inş buna ters kalmamış falat olmuştur cumadan,
Nerdeyse 900 puvan erken kapatmışım longu kendimi kınıyorum....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri